Ave Tino Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Witam wszystkich, chciałbym się dowiedzieć czy po wymianie sondy lambdy (przed katalizatorem) kontrolka check engine powinna sama zniknąć czy trzeba ją usunąć a może jest jakiś sposób na zresetowanie komputera żeby nie płacić za diagnostykę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piorun_ Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Jeśli wszystko jest w porządku to chyba po około 30 uruchomieniach silnika powinna sama zgasnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ave Tino Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Jeśli wszystko jest w porządku to chyba po około 30 uruchomieniach silnika powinna sama zgasnąć. ok dzięki Niestety błąd nie zniknął :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Chyba bez kompa się nie obejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ave Tino Opublikowano 16 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 błąd nie zniknął po tak długim czasie wiec pojade na diagnostyke błąd usunięty wszystko jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 błąd nie zniknął po tak długim czasie wiec pojade na diagnostyke błąd usunięty wszystko jest ok Przyznam iż długo to trwało, aby uzyskać jakąś wiadomość od Ciebie. Ale każda odpowiedź i info jest wiele warte dla innych. Napisałeś iż "błąd usunięty" - rozumie że przez komputer, ale jaka była przyczyna?, czy błąd ponownie się pojawia? a może coś najpierw poprawiałeś-naprawiałeś? Wszelkie detale i dalsze informacje są dla nas wszystkich źródłem wiedzy. Więc jeśli możesz i chcesz, to napisz-opisz. Masz Tinkę, więc wiem że ją polubiłeś i lubisz. Jeśli nie stawiałeś swojej Tinki do konkursu fotograficznego, to serdecznie zapraszam na stronkę http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/100788-nissan-wrze%C5%9Bnia-2015-g%C5%82osowanie/ i oddania głosu nie na mnie-- lecz na "rodzinną-turystyczną Tinkę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ave Tino Opublikowano 22 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Przyznam iż długo to trwało, aby uzyskać jakąś wiadomość od Ciebie. Ale każda odpowiedź i info jest wiele warte dla innych. Napisałeś iż "błąd usunięty" - rozumie że przez komputer, ale jaka była przyczyna?, czy błąd ponownie się pojawia? a może coś najpierw poprawiałeś-naprawiałeś? Wszelkie detale i dalsze informacje są dla nas wszystkich źródłem wiedzy. Więc jeśli możesz i chcesz, to napisz-opisz. Masz Tinkę, więc wiem że ją polubiłeś i lubisz. Jeśli nie stawiałeś swojej Tinki do konkursu fotograficznego, to serdecznie zapraszam na stronkę http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/100788-nissan-wrze%C5%9Bnia-2015-g%C5%82osowanie/ i oddania głosu nie na mnie-- lecz na "rodzinną-turystyczną Tinkę" wymieniłem sondę, podłączyłem pod komputer usunąłem błąd przepalonej grzałki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.