damianp63 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 cześć mam problem skorodowało mi wzmocnienie czołowe i muszę je wymienić mój problem polega na tym że według jeden sprzedawca który ma taki element ale do modeli po lifcie i twierdzi że będzie ono pasować. I chciałbym się dowiedzieć czy to prawda. z góry dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Podjedź do mnie to sobie porównasz. Daleko nie masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianp63 Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 podeślij mi tylko jakiś kontakt do siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 ja również służę pomocą , masz do mnie 20 km ,ja mam auto z 2002 r. stoi też tyran do sprzedania na Włostowicach tam gdzie są opony używane może tam ci pokażą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianp63 Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 dzięki wielkie już wszystko wiem od kolegi Dżem'a niestety nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Ten element co gościu ma do sorzedania to nowy czy używka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianp63 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 używka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.