Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

SWAP 2003 DE na 2006 RevUP :)

Coobcio

Rekomendowane odpowiedzi

Ciężka walka była poprzedniej nocy no ale udało się, wsio jak fabryka działa, jedyny błąd jaki jest to ciśnienia w układzie wspomagania no ale jak się napełni go i założy pasek to zapewne go nie będzie:

Niedziela 3:31 w nocy i dopiero warsztatownie zamknąłem, swoją rudą szybko na kołach muszę postawić bo dwie zetki czekają na TURBO :)

1291160_1176518692364895_737180482497934

Kiedy kiedy ??? Zawias przod ogarniety skrzynia naped blachy heble powstawać musze chlodnice przod... no dobre dwa dni jakbym tylko to robił.

Ps. Ciekawe co na rolach wyjdzie :D ??

Przez te pracujące niedziele o całej reszcie zapominasz:)

W tamtym tyg już wyraziłeś chęć udziału;D

Ale masz jeszcze raz 01.08 Ułęż

I pamiętaj o moich negatywach w tym tygodniu

Negatywy czekają, poduszki silnikowe też :D no czekam na termoizolacje i zeta wyjedzie o własnych siłach bowiem napęd już poskladany ;)

• 2 tygodnie później...

Coobcio pisałeś w innym wątku o tym, że robisz wałki do DE które przerabiają go na Rev-upa (o ile dobrze zrozumiałem) ale ten wątek bardziej do tego pasuje. Są po prostu bardziej agresywne? Trzeba do tego twardsze sprężyny? Ile takie coś wychodzi ze strojeniem?

Nie przerabiają go na rev upa.... Są agresywniejsze od rev upowych :D

Do 7000obr.min dają sobie z nimi radę seryjne sprężyny.

Cena za komplet 3500zł, choć mam i jeden set uzywanych z mojej rudej o przebiegu 6 tyś km - nie widać w ogóle że używane były, a 350zł taniej mogę je sprzedać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...