Gość JarekP Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Witam wszystkich . Od 4 miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Primerki P-11 2.00 TD rocznik 1999. Przez ten okres nie było większych problemów, ale wracając dziś z pracy zauwazyłem, że co jakiś czas zapala mi się kontrolka pobuszek. Świeci przez pare minut i gaśnie. Czy ktoś wie jaki może być powód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaano Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 sprawdz czy ja wogole masz ) a tak na powaznie to najlepiej sie podpiac pod komputer i sprawdzic bledy, lub ew. odlacz akumulator rozlacz wtyczke i sprawdz czy nie skorodowaly polaczenia - napewno gdzies cos jest albo skorodowane albo luzne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 tylko jak odepniesz to przypadkiem nie podlacz akumulatora mozesz go podpiac dopiero po zmontowaniu z powrotem, bo inaczej bedzie sie juz zawsze swiecic. Osobiscie watpie aby to bylo cos co "nie kontaktuje" bo przerwa w kontroli pracy poduszki spowodowala by chyba swiecenie na stale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.