sebastiw Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 OK, dzięki za ostrzeżenie. ps. no niestety, sprzedawca nie należy do zbyt solidnych... oby produkt się obronił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 ajjj, zamówiłem już cały zestaw: http://allegro.pl/slizg-plastik-podnosnik-szyby-nissan-primera-p12-i5063326503.html A mogę dostać od Ciebie w prezencie stare ślizgi? Nie będziesz ich potrzebował już, prawda? Nie wyrzucaj, za wysyłkę zapłacę i dorzucam mały, sympatyczny czteropaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiw Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 (edytowane) Pawle, z miłą chęcią bym Ci je przesłał, ale w mechaniźmie, który będę montować nie mam w ogóle ślizgów - tylko blacha, silnik, prowadnice i linki :-/ btw: mieszkam jakieś 20 km od Czechowic - Dz. :-) Update: mam wreszcie ślizgi. Łatwo wskoczyły na szyby. Dzisiaj spróbuję zmontować całość, wrzucę też fotki. ps. sprzedawca tragiczny, do tego krętacz (w zakresie terminu i w ogóle faktu wysyłki), więc nie polecam. Mechanizm zamontowany, ze ślizgami z aukcji o której pisałem. Wszystko działa, mam podnoszoną/ opuszczaną szybę kierowcy, uf. Te ślizgi są banalne w montażu, wyglądają dość solidnie. Szyba chowa się trochę głębiej niż na oryginałach (ciężko zmierzyć ile, ale pewnie ok. 1 cm). Fotki samych ślizgów: Edytowane 31 Lipca 2015 przez sebastiw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Podnosi ladnie do góry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiw Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 No tak, pisałem, że wszystko działa. Śmiga nawet trochę lepiej i ciszej niż oryginały w pozostałych szybach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 To super. Cieszyć sie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiw Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Nie cieszy cena tych ślizgów i wiarygodność sprzedawcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Takie same są do TOLEDO II i VW IV, teraz się dopatrzyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi