Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Pompa paliwa w QQ 1.6 Pb

ahilles

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Czy orientuje się ktoś jak wyjąć pompę paliwa z QQ 1.6  J10, ponieważ chcę zamontować ogrzewanie postojowe. Reszta wiem co i jak pozostaje mi tylko ujęcie paliwa. Może dysponuje ktoś foto lub rysunkami?

A po co chcesz ją wyciągać?? Co montujesz Webasto czy Eberspacher?? O ile mi wiadomo to obydwa rozwiązania mają swoje własne pompy paliwa i rurkę do nich montujesz bezpośrednio w baku.

A po co chcesz ją wyciągać?? Co montujesz Webasto czy Eberspacher?? O ile mi wiadomo to obydwa rozwiązania mają swoje własne pompy paliwa i rurkę do nich montujesz bezpośrednio w baku.

zgadza się mają swoje pompy paliwa, ale gdybyś pomyślał to nie robi się otworu w zbiorniku tylko montuje się ujęcia paliwa w przykrywie pompy paliwa auta :)

myślę że fotki nie potrzebne

odwal siedzenia i dywaniki i zobaczysz jak całe ustrojstwo jest montowane i jakąś dziurę tam możesz zrobić

czy siedzisko montowane jest na jakieś spinki, można to rwać do góry i odejdzie, czy jakiś jest sposób na to?

zgadza się mają swoje pompy paliwa, ale gdybyś pomyślał to nie robi się otworu w zbiorniku tylko montuje się ujęcia paliwa w przykrywie pompy paliwa auta :)

czy siedzisko montowane jest na jakieś spinki, można to rwać do góry i odejdzie, czy jakiś jest sposób na to?

Nie rozbierałem ale wygląda że tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...