Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Podświetlenie tablicy rejestracyjnej almera n16 hatchback

Hajsone

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem nowy na forum

Mam takie pytanie chciałbym wymienić lampkę podświetlenia tablicy rejestracyjnej po poprzednim właścicielu niestety nigdzie nie mogę znaleźć. Może pasuje od innego modelu,albo ktoś wie gdzie mogę zakupić ten element. Z góry dziekuje za uwagę oraz za pomoc

Witaj :)

Dlaczego chcesz wymieniać całą lampkę? Co z nią nie tak?

Może wystarczy żaróweczkę wymienić?

Domyślam się że chodzi Ci o całą lampke a nie tylko o żarówkę. Jeśli tak to polecam szroty w Twojej okolicy albo allegro lub olx. Tam na pewno coś znajdziesz. Ewentualnie być może któryś z forumowiczów miał by coś do sprzedania w dziale ofert sprzedaży.

Na allegro nic nie ma tak samo olx jest pękniety zatrzask i oczywiście lampka na taśmę,może znacie zamiennik ?

Może tu coś pozyskasz; Zadzwoń pod numer 506982330, drugi numer 693152109 i e-mail cezar.n@onet.pl, adres Wygnanów 148, 21-306 Czemierniki, firma AUTO-NISSAN Części Samochodowe Cezary Nieznajek.  Facet rozbiera Nissany i jest bardzo kompetentny co do wiedzy o tych autach z podziałem na roczniki nawet. Zamówione części w rozsądnych cenach wysyła kurierem pod dowolny adres. (Nie za bardzo odpowiada na e-maile, nie ma czasu ich przeglądać, lepiej dzwonić)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...