scorpio55 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Witam Chciałbym zapytać, czy ktoś montował już nową mapę 2015 do dużej nawigacji z t-31 na CD ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erdol Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Najnowsza wersja jest z 2013 roku. Nowszych na DVD nie ma i nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qzynka Edyta Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 a tę z 2013 można gdzieś w "promocyjnej cenie" dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aabb Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Tu http://gpsunderground.com/forum/renault-nissan-infiniti/9266-carminat-navigation-communication-europe-v31-1-a.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Jest jeszcze inna opcja nad która mozna sie zastanowić.. Ta nawigacje mozna po prostu spolszczyć.Wiele firm jest w Polsce co sie tym zajmuje i wtedy ma sie wszystko po polsku i najnowsze mapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erdol Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Jest jeszcze inna opcja nad która mozna sie zastanowić.. Ta nawigacje mozna po prostu spolszczyć.Wiele firm jest w Polsce co sie tym zajmuje i wtedy ma sie wszystko po polsku i najnowsze mapy. Chodzi o wymianę całego modułu radia z nawigacją na oparte na Androidzie? Bo na fabryczną Xanavi w wersji 7.0 nowszych map nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Chodzi o wymianę całego modułu radia z nawigacją na oparte na Androidzie? Bo na fabryczną Xanavi w wersji 7.0 nowszych map nie będzie. Nie znam szczegółów technicznych ale widziałem jak działa spolszczona orginalna navi w Nissanie X-trailu T31 z 2008 roku ,gdzie wszystko jest po polsku z gwarancja dostępu do najnowszych map.Calkowity koszt spolszczenia wyniosl ok.500 zl. Troche nt temat jest tu: http://www.auto-swiat.pl/zdjecia/polskie-menu-w-fabrycznej-nawigacji-uczymy-auto-polskiego/wk29t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erdol Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Gwarancja dostępu nic nie pomoże, bo zwyczajnie nie ma aktualizacji map dla nawigacji z DVD. Jedynie wersje z kartą SD mają taką możliwość, ale to inny system, niekompatybilny w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpio55 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Witam ponownie Rozmawiałem w serwisie i ponoć do mojego modelu jest nowa płyta DVD ze stycznia 2015, ale z tego co wiem do mojego modelu nie pasuje Xanavi X7, bo mam x-traila z 2011 roku i nie ma dodatkowego czytnika DVD, tylko instaluje się płytę w czytniku zainstalowanym w samej nawigacji ( nawigacja z dużym ekranem). Opis wersji mamy z nawigacji "Curent Map Version 10-11 MAP No.1". Jeżeli ktoś się z tym spotkał proszę o pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erdol Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Po wcześniejszej dyskusji myślałem, że masz wersję X7. Zgadza się, do Twojego rocznika wyszła wersja na 2015 rok z 4 płytkami DVD na Europę: http://nissan.navigation.com/product-list/Catalog/Catalog_Xtrail_2011/en_GB/NissanEMEA/EUR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aszalas Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 W przyszłym tygodniu mam termin na wgranie nowych map. kosztuje to 750 zł. poinformuję o efektach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erdol Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Obniżyli ceny. Jaka wersja nawigacji i map? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 czytajac o doswiadczeniach z mapami w dziale QQ moze najpierw warto sprawdzic czym oprocz numeru wersji roznia sie te mapy od siebie? Nissan raczej nie rozpieszcza swoich klientow pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi