Pessos Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Witam, ostatnio układ elektryczny w mojej Primerze zaczął wariować. Podczas wrzucania wstecznego jak i otwieraniu bagażnika zapala mi się kontrolka świateł przeciwmgielnych. Podczas wrzucania wstecznego nie zapala się światło cofania, reszta świateł i urządzeń elektrycznych działa bez zarzutów. Elektryk z pracy mówił że prawdopodobnie gdzieś straciła się masa. Wie to wszystko jest spowodowane lub jak sprawdzić tą mase? Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 sprawdź wiązkę w klapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pessos Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Dwa przewody w wiązce się przetarły, poreperuje to i dam znac czy wszystko będzie ok. //Naprawiłem wiązkę i zabezpieczyłem na przyszłość, wszystko już śmiga jak należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.