Manchi Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Mam pytanie od osób posiadających u siebie lusterko wsteczne z kompasem. Jak ono jest podłączone? Czy czujniki są zewnetrzne czy może elektronika jest w lusterku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draby Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Wnioskując po zdjęciach w google, to okablowanie idzie tylko do zasilania, więc na 99% całość siedzi w lustrze. (na 99% bo nie wiem jak lustro u Ciebie wygląda) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manchi Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 No ja mam golasa. Zasilanie wezmę z podsufitki. Szukam lusterka fotochromowego z kompasem ale właśnie takiego aby tylko prądu potrzebowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.