Aga73 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 http://allegro.pl/maglownica-nissan-almera-n16-europa-i5081341722.html Witam od tygodnia jestem "szczesliwa" posiadaczka almery 2002, 1,5. Okazalo sie ze leci maglownica teraz pytania czy lepiej kupić używaną czy nowa? Oraz czy każda bedzie pasować (wiem ze od anglika nie pasi). Czy maglownica z podanego linku bedzoe pasowac? Przepraszam ze bez polskich znakow ale to na szybko i z tel Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draby Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Jeśli dadzą 2tyg. gwarancji to możesz brać używkę. Możesz przed tym spróbować uszczelnić to co masz. Jak masz mały wyciek to może zadziałać. Są takie środki dostępne w sklepach motoryzacyjnych. Chyba Prestone i Lucas robili takie specyfiki, kosztuje niewiele a warto spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 dowiedz się ile regeneracja, bo nieraz jest to koszt podobny a jednak nowe uszczelniacze choc jak dadzą gwarancje rozruchową to też można brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga73 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Dzięki Dino i Draby za odpowiedź. No ta maglownica z linka tylko 7 dni na rozruch, więc trochę mało czasu na sprawdzenie. Regeneracja ok 500 zł z roczną gwarancją.A te specyfiki uszczelniające czy są skuteczne i na jaki czas?Podłożylam dzis na 6 godzin karton pokryty folią żeby sprawdzić wyciek. Tak ok.1 łyżki stołowej wyciekło. Nie wiem czy to dużo czy mało. Czy mam czas jeszcze na podjęcie decyzji ....wiadomo kasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 a dokładnie gdzie cieknie?? bo może wystarczy wąż wymienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga73 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Witam. Tak to wygląda.Raczej zdecyduję się na używaną. U mnie w okolicy regeneracja od 700zł.W związku z tym mam pytanie. Model maglownicy 49001BN013 sczytany czy inna 49001BN010 będzie pasować? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.