michoos Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Witajcie. Czy ktos orientuje się jak wymenic podświetlenie zmiany biegów w wutomacie? Zakładam, że żarówki padły ale nie wiem jak dobrać sie do tunelu. w ciemno nie zabieram się bo zawsze cos połamię. M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarski Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Nie pomogę Tobie w dobraniu się do tunelu, ale jesteś pewien że tam jest jakieś podświetlenie ? U mnie od początku nie świeciło i założyłem że tak ma być. Przy zmianie biegów patrzę na deskę rozdzielczą a nie na lewarek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoos Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 No teraz po twoim wpisie juz nie jestem taki pewien. Wydawało mi się ze gdzieś w historii dokopałem się wymiany podświetlenia w ASO. jednak jest podswietlenie. Zauważyłem dzisiaj wieczorem. u mnie działa lecz jest beznadziejne -ledwo widać . załączony bieg jest zasłonięty a spodziewałbym sie podświetlenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radar Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Wiec jak jest z tym podswietleniem? Już wiem wszystko no prawie.... co do automatu to jest podswietlany.... A co jest z reszta przyciskow? A czy popielniczka ma byc tez podswietlona? Tak to wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.