maczeta Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 jak zdemontować w nissanie juke 94KM. tylną lampę w celu wymiany żarówki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianp63 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 sprawdź czy po otwarciu tylnej klapy na wysokości lampy nie masz plastikowej nakrętki może być różnego kształtu i ją odkręć lampa powinna się wysunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho59 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 jak zdemontować w nissanie juke 94KM. tylną lampę w celu wymiany żarówki? Dwie śruby "10" widoczne po otwarciu kalpy- kilka boców na wcisk- żaden problem, wychodzi bardzo łatwo. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clawis Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Po odkręceniu lekko pociągnąć do tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 sprawdź czy po otwarciu tylnej klapy na wysokości lampy nie masz plastikowej nakrętki może być różnego kształtu i ją odkręć lampa powinna się wysunąć są dwie śruby które edkręciłem nie da się wysunąć do tył bo lampa od spodu trzyma musi być inny sposób nie chcę uszkodzić lampy bo dużo kosztuje filmiku nie nigdzie Po odkręceniu lekko pociągnąć do tyłu. po odkręceniu śrub nie chce iść do tył bo lampa trzyma od spodu za błotnik może trzeba zdjąć plastik i od spodu coś odkręcić nie chce uszkodzić lampy Dwie śruby "10" widoczne po otwarciu kalpy- kilka boców na wcisk- żaden problem, wychodzi bardzo łatwo. Pozdrawiam po odkręceniu dwóch śrub nie wysuwać do tył tylko do góry podwarzyć i musi wyjść boję się bo lampa dużo kosztuje to jest nissan juke 94km. żebym coś nie urwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho59 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 są dwie śruby które edkręciłem nie da się wysunąć do tył bo lampa od spodu trzyma musi być inny sposób nie chcę uszkodzić lampy bo dużo kosztuje filmiku nie nigdzie po odkręceniu śrub nie chce iść do tył bo lampa trzyma od spodu za błotnik może trzeba zdjąć plastik i od spodu coś odkręcić nie chce uszkodzić lampy po odkręceniu dwóch śrub nie wysuwać do tył tylko do góry podwarzyć i musi wyjść boję się bo lampa dużo kosztuje to jest nissan juke 94km. żebym coś nie urwał Może rysunek pomoże- dwa z zaczepów skierowane do dołu - jeden do tyłu. Podważ lampę zdecydowanie cienkim końcem do góry, jak wyskoczy z zaczepów górnych pociągnij do tyłu. Demontowałem kilka razy bo wymieniałem na poliftowe, pierwszy raz faktycznie wychodziły ciężej ale to normalka bo przecież dochodzi tam wilgoć. lampa tylna.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 są dwie śruby które edkręciłem nie da się wysunąć do tył bo lampa od spodu trzyma musi być inny sposób nie chcę uszkodzić lampy bo dużo kosztuje filmiku nie nigdzie po odkręceniu śrub nie chce iść do tył bo lampa trzyma od spodu za błotnik może trzeba zdjąć plastik i od spodu coś odkręcić nie chce uszkodzić lampy po odkręceniu dwóch śrub nie wysuwać do tył tylko do góry podwarzyć i musi wyjść boję się bo lampa dużo kosztuje to jest nissan juke 94km. żebym coś nie urwał dzięki udało się żarówka wymieniona i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzybkiLopez Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Może rysunek pomoże- dwa z zaczepów skierowane do dołu - jeden do tyłu. Podważ lampę zdecydowanie cienkim końcem do góry, jak wyskoczy z zaczepów górnych pociągnij do tyłu. Demontowałem kilka razy bo wymieniałem na poliftowe, pierwszy raz faktycznie wychodziły ciężej ale to normalka bo przecież dochodzi tam wilgoć. Ten filmik na pewno pomoże: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.