je-drek Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam, mam do wymiany wahacze przednie dolne w mojej 350z, strasznie zgrzyta na nierównej drodze i podczas ruszania. Moje pytanie odnośnie jakiej firmy i gdzie mogę kupić? Czy ktoś może polecić jakiś warsztat w Warszawie gdzie mi to mogą wymienić. Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez je-drek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 https://www.facebook.com/coobcio/timeline?ref=page_internal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
je-drek Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 A polecić ktoś może jakiś dobry zamiennik czy orginał tylko? Bo na allegro są ale to raczej chinszczyzna po 200 zł a orginał 800 zł.Są jakieś Japońskie zamienniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Te za 200 sa przetestowane przez połowę forum i nikt nie narzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Przednie dolne czy tylne dolne z przodu? Bo jeśli nie chodzi o sworzeń tylko same tuleje to wrzuć poliuretan najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
je-drek Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Przednie dolne proste i banany, sworznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Ja mam taki na sprzedaż od SRL jeśli potrzebujesz a jeśli chodzi o ten co ma sworzeń to są na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
je-drek Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Ok. Dzięki wielkie to muszę kupić na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Z pytaniem się tu podepnę. Czy gumy w wahaczach mogą głośno trzeszczeć/skrzypić na nierównościach? Jak czasem przetaczam się przez jakieś krzywizny i buja mi samochodem to skrzypi mi coś w przy kołach jak stare łóżko. Myślałem o gniazdach sprężyn z tyłu ale nie było tego słychać na trzęsiawce przy przeglądzie... Ogolnie ciężko określić kierunek skąd to dochodzi. Czasem wydaje mi się że to prawy tył czasem, że lewy przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
je-drek Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Witam, u mnie jednak to nie wahacze tylko łączniki stabilizatora, też właśnie były takie dźwięki skrzypienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 gumy co trzymaja stabilizator najpredzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiu707 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 podepnę się pod temat, mam do wymiany pare tulei w zawieszeniu i zastanawiam się czy kupić Strong flexa i wymienić czy iść dalej w tuleje gumowe? ps jeżdże na isc n1 drift pozdrawiam rysiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Poliuretan w codziennej jeździe może skrzypieć ale warto moim zdaniem, jest trwały i w razie co łatwo się go wymienia, no i rzeczywiście trochę usztywnia zawieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Mam u siebie cały komplet żółtych poliuretanów od strongflexa o jest git .fakt trochę skrzypi ale nie jest najgorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi