camello Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Witam, nie wiedziałem że polegnę na takiej sprawię jak zmiana żarówek w podświetleniu licznika (deski rozdzielczej). Ku mojemu zdziwieniu po dobraniu się do deski, stwierdziłem brak kilku żarówek z oprawkami, jeszcze większe zdziwienie jak odwiedziłem kilka sklepów motoryzacyjnych, a tam brak takich cokołów do mojej deski. Nie kłamiąc znalazłem takie cokoły, w autoryzowanym serwisie Nissana, ale jak gość krzyknął mi 29,90zł za sztuke to uśmiechnąłem się i podziękowałem. Proszę pomóżcie mi znaleźć takie cokoły po normalnej rozsądnej cenie. Oznaczenie cokoła to: Toschiba V-2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 w elektronicznym kup diody są kompletne z oprawkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 w elektronicznym kup diody są kompletne z oprawkami Dokładnie, trzeba improwizować w zależności od potrzeb a będzie i ładnie i oszczędnie, przy czy pisząc oszczędnie mam na myśli zużycie prądu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucjan1946 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 w elektronicznym kup diody są kompletne z oprawkami Nie jestem pewny czy oprawki w Renault 25 są takie same ? http://i61.tinypic.com/ipzksy.jpg Mam ich kilka sztuk z żaróweczkami i mogę służyć pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camello Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Ja znalazłem multum oprawek ale nie pasują do deski są inne zaczepy. Lucjan wyglądają na takie same. Potrzebuję 4 sztuki mogę prosić Cie o cenę na PW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucjan1946 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Ja znalazłem multum oprawek ale nie pasują do deski są inne zaczepy. Lucjan wyglądają na takie same. Nissan ma coś z Renault wspólnego może i oprawki ? Ja znalazłem multum oprawek ale nie pasują do deski są inne zaczepy. Lucjan wyglądają na takie same. Bardzo się cieszę że oprawki po małych przeróbkach pasowały Ale temat chyba powinien zakończyć ten który go założył ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camello Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Temat nie jest zakończony. Jak ktoś ma namiar na takie cokoły/oprawki pasujące do micry to proszę dać znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vixo Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Mam z p10 jeśli są takie same. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 jakoś dziwnie to wygląda, miałem P11.144 kupiłem diody w oprawkach i bez problemu pasowały a nie podejrzewam aby Nissan robił jakieś inne do Mikry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.