stan54 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Gdzie podłączony jest przewód minusowy akum. w Nissan Sunny 1.4./ Rozrusznik Hitachi./. Proszę o odpowiedż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piorun_ Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Gdzie podłączony jest przewód minusowy akum. w Nissan Sunny 1.4./ Rozrusznik Hitachi./. Proszę o odpowiedż. Do masy. Czyli do nadwozia zapewne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan54 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Witam!!! Dzięki za podpowiedż. Z pewnością do masy. Myślałem, że ktoś montował lub rozkręcał takowy przewód i jest zorientowany gdzie fabrycznie jest on zamocowany. Przykręciłem go do kołnierza rozrusznika. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karton95 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 na 99% do masy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Przykręciłem go do kołnierza rozrusznika. Pozdrawiam. proponuję dodatkowo połączyć jeszcze z nadwoziem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.