Carm_Godefroy Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Witam. Ostatnio wyciągano mnie z rowu i niestety za belkę czego wynikiem jest prawe koło patrzące lekko do środka. Chciałem wymienić całą tylną belkę oś czy jak to się tam fachowo nazywa. I moje pytanie czy przed liftem i po lifcie belka jest taka sama i pasuje do obu modeli i czy może jest tak, że w innych wersjach nadwozia została zastosowana taka sama belka jak w kombi...? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Belka ta sama przed i po lifice , tylko jak diesel mogą być bębny ale tego nie jestem pewien . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 patrz aby hamulce tarczowe były i gumy / łączniki metalowo-gumowe nie wykazywały nadmiernego zużycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carm_Godefroy Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 A jeszcze jedno pytanie czy te elementy gumowe łączników można wymieniać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 można tylko patrząc po katalogu intercarsu ceny zawrotne i dostępności brak.. a są jeszcze zamienniki w postaci poliuretanowej.. np w sklepie strongflex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.