pdw88 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Witam, proszę o radę: jak dużą butlę mogę zmieścić we wnęce koła, co zrobić ze subwooferem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 zmierz wnękę i będziesz wiedział, a suba trzeba przenieść pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek123 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 u mnie 70 l ogolnej pojemnosci,glosnik przeniesiony na lewe nadkole pod roleta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Westfield Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Mam nieco ponad 70l, co przekłada się na ok. 60 l. realnej pojemności. Sub aktualnie usunięty, bo mam kuwetę przez którą trudno przeprowadzić kabel, ale rzeczywiście miejsce przy nadkolu jest chyba jedynym rozsądnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.