ROGOS Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam -wczoraj wrociłem autkiem i jak dojechałem do domu to zgasł - jak go tylko odpaliłem to zaczęły falować obroty i znowu zgasł - i tak kilka razy - dziś znowu go odpaliłem i to samo faluje bardzo szybko miedzy 0.5tys. a 1500tys/obr i gasnie . Proszę o pomoc koledzy Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez ROGOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 popatrz po przewodach podciśnieniowych czy jakiś nie jest urwany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROGOS Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 przewody podciśnienia ????? gdzie ich szukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 tych silników nie znam, ale myślę że pod maska popatrz tam sobie na spokojnie, po kablach, przewodach czy się nic nie urwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROGOS Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 to ze pod maską to się domyśliłem tylko to ropniak a ty masz benzynowca ! poczekam może ktoś coś jeszcze dopisze na forum ale dzięki oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Może przepływomierz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROGOS Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 i jak mam go sprawdzić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianp63 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 albo sprawdź filtr paliwa czy nie jest zapchany, podstaw pod filtr jakiś pojemnik i odkręć zawór na dole filtra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 U mnie (choć to nie traktorek ) takie objawy dawał przepływomierz ... wykręciłem, delikatnie przeczyściłem i od 2-3 lat spoko Ale w sumie to chłopaki od diesli lepiej od nas są w tematach zorientowani, więc ja się wyłączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROGOS Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 dzięki koledzy - mam nadzieje ze ktoś diesli miał podobny problem i mi podpowie gdzie zajrzeć bo mechaników w okolicy mam dość - banda oszustów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi