robek7_93 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Witam mam MEGA problem, posiadam nissana primere p11 LIFT 1.8 benzyna z gazem i samochód po odpaleniu 2/3 sekundy i gaśnie, podpięty był pod komputer i nie pokazuje żadnych błędów...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 po zakręceniu butli to samo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukee84 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Witam mam MEGA problem, posiadam nissana primere p11 LIFT 1.8 benzyna z gazem i samochód po odpaleniu 2/3 sekundy i gaśnie, podpięty był pod komputer i nie pokazuje żadnych błędów...... wydaje mi się że problem tkwi w systemie NATS/imobilizer czy jak to tam zwał. ja też kiedyś tak miałem auto odpalało i zaraz gasło. jak masz do auta inny komplet kluczy to spróbuj odpalić innym kluczykiem. jak to nie pomoże to chyba musisz się udać do serwisu nissan:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.