Bydle Opublikowano 19 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Powinien pod warunkiem że masz szpere a ja jej nie mam akurat Przytargalem dzisiaj uzywke więc zostaje automat tylko łopatki przy kierownicy sobie dołożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utaszo Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Też wolałem jezdzic at duzo wieksza wygoda, a na torze i tak mozna mt objechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Do dynamicznej jazdy bym zapodał krótszy jeszcze dyfer z 370Z manuala i dobrze by to zapiepszało w automacie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 21 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Mozesz taki dyfer zalatwic? Jutro bede wiedzial czy typ da rade mi zalozyc transgo do sterownika w 350z Skrzynia nie pasuje i h*j! Mam ochotę podpalic ten samochód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micho196 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 mysle ze transgo to przesada jesli jestes N/A... te skrzynie siedza w Titanach i daja rade z 520 niutami jak nie pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Czemu nie pasuje? Różne roczniki miały różne skrzynie czy Eu vs USA? Co to jest transgo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 21 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 N/A mialo byc tylko jeszcze przez pare miesiecy a pozniej dmuchac ale teraz jak wpierdole 6 kola w remont to nie wiem czy predko wpadnie turbo. A skrzynia a dokladnie sprzeglo ma inne wejscie na wal silnika. Chetnie bym zapakowal tego manuala ale grzebanie przy wiazce silnika i ecu a dokladnie zmiana tych czesci troche mnie przeraza i boje sie ze to nie bedzie dzialac tak jak powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi