wojtek marzec Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Hej, Jakiś czas temu postanowiłem zrobić sobie koszulkę z logo "Z". Długo to trwało, ale się udało. Wiem, że parę osób było zainteresowanych, więc gdyby ktoś chciał to może zamówić sobie taką samą w rozmiarze i kolorze jaki mu pasuje. Nie mam czasu zajmować się zbieraniem zamówień i szukaniem najtańszej oferty na zrobienie więc przyjąłem taką a nie inną strategię. Wiem, że może nie jest najtaniej, ale wydaje mi się, że cena też nie jest jakoś specjalnie wygórowana. Ja aby zrobić sobie jedną dla siebie musiałem ponieść koszt w wysokości około 150 zł i włożyć w to jeszcze nieco pracy, więc myślę że to i tak atrakcyjna oferta. W załączeniu zdjęcie jak taka koszulka wygląda w realu. A to już adres do zamawiania: http://zet.cupsell.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pustelnick Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Dzięki za info. Chyba sobie takową sprezentuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.