manix Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Co do rozrządu , w micrach były problemy ,ale w silnikach 1.0 i 1.2 .Nie było zaś w 1.4 i 1.6 .które były również ,później montowany w Note. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 na podstawie niefabrycznego obszycia kierownicy trudno ocenić stan całego auta,bo jej szybkie zużycie było normą w Note. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Mając do wyboru... zawsze bardziej przyciągają mnie samochody krajowe. Jest historia, jest większe prawdopodobieństwo pewności auta. Nie przywozi się samochodów z zagranicy bez możliwości zarobku. Zarobek bierze się przecież z faktu kupienia za granica auta w niskiej cenie. Jakie auta kosztują mniej niż rynkowo? Proszę sobie odpowiedzieć na to pytanie we własnym zakresie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 dokładnie i trafnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 na podstawie niefabrycznego obszycia kierownicy trudno ocenić stan całego auta,bo jej szybkie zużycie było normą w Note. To prawda, ale nowe obszycie jasno sugeruje, że było robione pod kątem sprzedaży. Jeżeli była robiona kierownica, to penie inne rzeczy też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foorest1 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) Heja, Czy jest ktoś kto może mi sprawdzić nr VIN? http://otomoto.pl/oferta/nissan-note-1-4-klimatronic-4xelektr-szyby-komputer-alufelgi-4xairbag-ks-serwis-ID6yd5uB.html Interesuje mnie ta Notka ale z zagranicy. Generalnie wygląda ładnie . SJNFAAE11U1013698 No i jeszcze to cena super tyle że ten przebieg... http://otomoto.pl/oferta/nissan-note-2006-stan-techniczny-b-d-salon-polska-1-wlasciciel-ID6y5r7l.html Podpowiedzcie proszę. No i jerszcze to : http://otomoto.pl/of...html#2b0e5b372f Może ktoś jest z okolic i może zobaczyć te autka. Edytowane 14 Grudnia 2015 przez foorest1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) VIN: SJN FAAE1 1 U 1013698 Producent: Nissan Motor Manufacturing (UK) Ltd Adres producenta: Washington Road Sunderland Tyne And Wear United Kingdom Typ pojazdu: Nissan Make: Nissan UK Cyfra kontrolna: 1 Rok modelowy: 30 Miejsce produkcji: United Kingdom Numer seryjny: 013698 MARKA Nissan MODEL Note WERSJA I (2005-2013) TYP Hatchback ROK PRODUKCJI 2006 SKRZYNIA BIEGOW Manual POJEMNOSC 1386 RODZAJ PALIWA Benzyna LICZBA DRZWI 5 MOC 88 KM OPIS Czarny, Wyposażenie(ABS, Centralny zamek, Elektryczne szyby przednie, Isofix, Komputer pokładowy, Poduszka powietrzna pasażera, Radio fabryczne, Wielofunkcyjna kierownica, Alufelgi, Czujnik deszczu, Elektrycznie ustawiane lusterka, Klimatyzacja automatyczna, Kurtyny powietrzne, Poduszki boczne przednie, Światła przeciwmgielne, Wspomaganie kierownicy, CD, Czujnik zmierzchu, Immobilizer, Klimatyzacja manualna, Poduszka powietrzna kierowcy, Przyciemniane szyby, Tapicerka welurowa) Edytowane 14 Grudnia 2015 przez M@reS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foorest1 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Śliczne dzięki, ale trochę chodziło mi o historię serwisową Mamy kogoś z ASO do pomocy? Mogę zapłacić,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter59 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Ten pierwszy,taki wypas a kierownica nie w skórze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Historia serwisowa tylko w ASO i jak będziesz miał komplet dokumentów. W każdym bądz razie nie robią problemu.....pytalem o to i w GB i w Polsce. Nie było najmniejszego problemu ale musialem wykazać się dokumentami że samochód jest mój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Nie zdobędziesz historii serwisowej nissana.Tylko w aso w którym był serwisowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foorest1 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Kurde czyli przepaść.... http://otomoto.pl/oferta/nissan-note-salon-polska-pisemna-gwarancja-ID6yb0Xl.html#aab31a968 Może ktoś widział powyższe auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Nie zdobędziesz historii serwisowej nissana.Tylko w aso w którym był serwisowany. Coś chyba nie tak bo ja mam całą....mam oryginalną książeczkę serwisową, która dalej jest prowadzona i na tej podstawie dokładnie mi powiedzieli co było w ASO robione. Te same wiadomości dostałem w GB i w Polsce w ASO Suzuki-Nissan Rybnik. Edytowane 16 Grudnia 2015 przez M@reS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Nissan nie ma centralnego rejestru napraw.Oczywiście jeśli ktoś z pracownikow się postara ponad standard,może to załatwić (mamy 21 wiek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Coś w tym jest...bo gdy pierwszy raz zapytałem to odpowiedz była "nie ma takiej możliwości". Ale po dłuższej rozmowie "możliwości" się znalazły Faktem jest że był serwisowany w jednym ASO w Niemczech od początku do chwili kupna prze zemnie. Od razu przedłużyli oryginalną książeczkę serwisową i dalej na niej jadę. Potem byłem w ASO w GB i tam nie podobała im się książeczka ze niby dane coś nie tak, bo nie ja byłem pierwszym właścicielem tylko wpisany jako drugi z kontynuacją.. Po wytłumaczeniu co i jak też doszli do tego co nasi i respektowali "starą" książeczkę serwisową. Wniosek...jak chcą to mogą sprawdzić...oczywiście jak samochód był faktycznie serwisowany. Tutaj w GB dużo znajomych kupuje np Forda a serwisuje np w Vauxhallu.....po prostu nie zawsze w ASO po nazwie ale najbliżej miejsca zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Phoebe Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Cześć Mało się odzywam, ale na forum zaregowałem się już dość dawno temu (w imieniu Lepszej Połowy, która właśnie dojeżdża drugą almerę, a przymierza się do Nota). I właśnie w tym temacie mam prośbę wielką: sprowadzony 2 miesiące temu niby z Francji, VIN SJNFCAE11U2099026, auto z 2010 roku, przebieg rzędu 67 tkm - czy Ktoś coś w temacie może rozjaśnić? Z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi