DINO Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Ktoś zna firmę co podejmie się zrobienia wydechu?? chodzi o wywalenie katów zrobienie kolektora 3-1 i ewentualnie reszty jak była by potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 A do czego to chcesz gdzieś widziałem na allegro ktoś się ogłaszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 a jak myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 no mówisz 3-1 to nie wiem Tiko kupiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 a w V6 jak zrobisz??? w sumie to takie dwa Tico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 No tak ,, ściemniło mnie to Odi chcesz poprawić czy almę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 mój tapczanolot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 http://v40.info.pl/post57344.html#p57344 jest fachman jeno dalego troszkę bo z Olsztyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) http://www.mickey-garage.com Kolektory zrobią, jak i cały wydech, ale tłumiki tylko przelotowe mieli w ofercie jeszcze 2 lata temu. Mam od nich środkowy i złego słowa nie mogę powiedzieć. Aha, i tylko nierdzewka. Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez maius 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 1 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 ehhh raczej nie u nich bo w cenie jednego mam dwa katy OEM Hondy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi