jasiek22 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Witam W jaki sposób można się dostać do łańcucha rozrządu w silniku 1.6 (GA16DE) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vixo Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Zdjąć pokrywę zaworów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek22 Opublikowano 3 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Ok dzięki już ogarnąłem temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Jasiek, może byś uzupełnił profil, by było wiadomo o jakie auto chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek22 Opublikowano 4 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Auto nie moje. Nissana miałem kiedyś, ale nie primere:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.