DINO Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 B-S = BINGO S tak chodzi o to abyś podjechał gdzieś i niech zamówi i zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelele Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Sam nie mam zamiaru tego ruszać żeby nie zepsuć nić, bo jako tako dam radę coś sam wymienić, to taka "operacja" mnie już przerasta. Mam jeszcze pytanie o co chodzi z Bingo S-4 i S-6, i jeszcze tak dla mojej informacji co wchodzi w skład takiego kompletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 4-6 ilość cylindrów http://www.phjacus.pl/E6-Uklad-sterujacy-KME-Bingo-S4W-sensor-pelnego-wskazania-gazu-PW-p502.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelele Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 tak myślałem, a jaki reduktor do tego polecasz? Bo sugerując się wypowiedzią Tofu będę pewnie zmieniał. Ta cała instalacja działa z mikserem, czy trzeba instalować wtryski? Dziękuję za pomocne odpowiedzi. tak myślałem, a jaki reduktor do tego polecasz? Bo sugerując się wypowiedzią Tofu będę pewnie zmieniał. Ta cała instalacja działa z mikserem, czy trzeba instalować wtryski? Dziękuję za pomocne odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 reduktor znajdź do mocy II gen. nie ma wtrysków to zaleta IV gen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeRuSco Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Widzę że temat zmienił trochę bieg, ale niestety u mnie znów te same objawy czyli brak mocy i lambda podchodząca pod 1 i stoi po przerzuceniu na PB wszystko wraca do norny a po powrocie na LPG różnie bywa raz ok raz brak mocy. Zgrałem oscyloskop tylko nie wiem jak go dodać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 a scriny masz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeRuSco Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) wysłałem Ci też oscyloskop ma maila Edytowane 1 Listopada 2015 przez PrzeRuSco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 a inne, mapa ustawienia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelele Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Wracając do mojego pytania o reduktor, popatrzyłem pod maskę i mam chyba Tomasetto AT-07 do 100KM, pierwsze pytanie to czy opłaca się inwestować w zestaw naprawczy, czy lepiej kupić cały nowy, a drugie to czy ten reduktor jest wystarczający, bo silnik ma 99KM, więc wychodzi na styk. Kolejne pytanie o cenę, ile może kosztować założenie instalacji bingo s-4 i demontaż starej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi