siara74 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 koledzy poradżcie jakie sworznie górne -firma producent- ,ostatnio wymieniłem i po 2 miesiącach gumy padły ,smar wypluło tak samo z osłonami przegubów po 2 miesiącach pękała wewnętrzna a zewnętrzna się zsuwa , myślałem żeby dać dłuższe osłony ,ale jakie i gdzie zakupić lub od czego dobrać pomocy b zaraz przeguby padną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Łysy ma dostęp do osłon sylikonowych (z nim pogadaj) ze sworzniami to niema reguły czasami wymieniam co 2 miesiące a czasami po pół roku w tej chwili biorę to co najtańsze bo i tak się zaraz wysypią a jak jeździsz tylko po asfalcie to Lamforder powinien ci dłużej posłużyć, jeden górny sworzeń około 100zł kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Weź z lemfordera wysoka pułka jakościowo albo rts też niczego sobie a cena dużo niższa Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara74 Opublikowano 12 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Weź z lemfordera wysoka pułka jakościowo albo rts też niczego sobie a cena dużo niższa Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka masz jakieś silikonowe osłony przegubów wew i zew napisz coś więcej cena opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 dam znać po wekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara74 Opublikowano 12 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 ok czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Witam, osłony wewnętrzne z Jpn 25 za sztukę jakościowo plus 4, natomiast zewnętrzne firmy lobro 45/szt, jakość niczego sobie. Aktualnie mają silikonowe ale uniwersalne takie jak stosowane we francuskich autach, ale potrzeba do zakładania specjalny przyrząd. Proponuję Ci te pierwsze dwie opcje montuję tego dosyć dużo do terenówek i plaskaczy, wytrzymują bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara74 Opublikowano 15 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Witam osłony wewnętrzne z Jpn 25 za sztukę jakościowo plus 4 na to miast zewnętrzne firmy lobro 45 szt jakość niczego sobie.aktualnie mają silikonowe ale uniwersalne takie jak stosowane we francuskich autach ale potrzeba do zakładania specjalny przyżąd. Proponuję Ci te pierwsze dwie opcje montuje tego dosyć dużo do terenówek i plaskaczy wytrzymują bez problemu. jak możesz mi to przesłać ? daj namiary na priv zrobię ci przelew i wyślę dane do wysyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Oslony firmy pascal rozpadaja sie bardzo szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara74 Opublikowano 6 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 niestety kolejny raz po zsuwało osłony przegubów i musze rozbierać sis kolejny raz , i kolejne osłony . miał ktoś do czynienia z silikonami ? gdzie to kupić ? Łysy podesłał oryginały mam nadzieje że dadzą radę ? jak nie to silikony ,albo drążki w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Musi być git bo ja jeżdżę na 32 cala i umnie nie spadają głową do góry będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi