MisilYE Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 A te też były "dobre" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Raz czy dwa zdarzyło się jak ktoś poczęstował , sam nigdy ich nie kupiłem . Jak do armi "szłem" bo blisko miałem z Łodzi ,W-wa to Yougo były takie Takie też paliłem Są jeszcze takie w PL ? tu niestety nie ma , a w wojsku tak na kilka dni przed żołdem to i herbatę paliliśmy w gazetę zwijaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Jakoś tych to nie pamiętam Tych Yugo .Mówisz w gazecie żołnierz wolności czy kraj rad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Tu są takie popularne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Oj Guldeny były okropne w smaku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Jeszcze niedawno były w dziesiątkach dostępne wszystkie fajki teraz już tylko pakowane po 20szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostDriver Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Było trochę tego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Pamiętam z Pl jak sąsiad z parteru palił ASy , mieszkałem na IIp to czuć było tą słomę z siennika Duchu , ale ty historie uwiąż pod konkretną paczkę co paliłeś , kiedy , jak mamie pierwszą paczkę podwędziłeś itd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 To były siekiery! Sporty przy nich były jak guma do żucia o smaku nikotyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Ja , jak na kobitę przystało -zaczynałam od " Carmen".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Te były chyba mocniejsze Te były chyba mocniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostDriver Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Te Gauloises to pamiętam jak w Mikołajkach jakieś 15 -17 lat temu za darmo w knajpach na sztuki dawali w ramach promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Carmeny albo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Powiem Wam taką anegdotę. Przejmując we "władanie" szyb w kopalni,w budynku brygady remontowej przejąłem szafki po byłym pierwszym na szybie. A w szafce znalazłem...paczkę otwartą,ale w połowie pełna-zużytą Carmenów własnie.Musiały tam leżeć już kilka lat,bo warstwa kurzu była taka,że można było kulki lepić Kolega się poczęstował i po pierwszym sztachu oczy chciały mu wyjść,a później płuca wypluć Zatrzymałem te Carmeny.Też u mnie leżały długo,aż pewnego razu w nocy zaczęła wyjeżdżać załoga,a że na dole nie mogli palić to chowali sobie papierosy,a to w dziurze w pniu drzewa,a to w słupie energetycznym,albo zostawiali po prostu strażnikowi na bramie.Aż pewnego razu szarańcza wyjechała,spragniona dymu...a w dziuplach pusto,...no i się zaczęło!Dajcie zapalić,dajcie zapalić Dobrała się wiara do starych Carmenów Wiecie co?cały oddział prawie 30 chłopa wypaliło te pół paki Zanim przyjechał autobus,chodzili jak pijani,płakali,cherlali,ale nie popuścili Na głównej bramie kopalni na wjeździe,strażnicy trzepali ich alkomatem,bo ten z mojego szybu zadzwonił,że górnicy są pijani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostDriver Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Ja zaczynałem od Opali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Sporty jeszcze w dziesiątkach były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Na sztuki też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Na sztuki też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Fajne te 10 były.. dla początkujących... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Łatwo schować Na koloniach dziewczyny Carmeny w majtkach chowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Nooo! To nie trzeba było nawet palić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Tia "Sport to zdrowie puki tata się nie dowie" później popularne były w zamian ? A takie 8,5 pamiętacie ? O , ociec palili Klubowe , a matka Giewonty pali z resztą do dziś ale słomki takie jakieś i niem jak tym zadymić ani kółka puścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Jeszcze Maxwell'e były, brązowe po 25. Mówiliśmy na nie "drewniane". Teraz nawet fotki nie można znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Oooo... Maxwell'e były super... takie kawowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi