JACKO29 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Ale tu dymu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Edi, w brązowym opakowaniu i brązowe fajki z białym filtrem Ale tu dymu! Raz chleją, innym razem jarają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Było było a gdzie moje sklepy ja się zapytuje poszły w siną dalllllllllllll.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Lubisz to Edwardzie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Nie chciałbym być wścibski , ale przy takiej ilości klamotów z PRLu to u Mirka powinno się zachować coś takiego w piwnicy przed spaniem koniecznie trzeba przewietrzyć Lubisz to Edwardzie? Chociaż ma prostatę zdrową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 No tak....Edek zaczął od gruszki z lewatywy,a zakończył na wibratorze...przynajmniej mam taką cichą nadzieję,bo nie poznaję kolegi mimo wszystko A boję się poznać dalszego ciągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Faktycznie, powiało grozą. Lepiej już tu dziś nie zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Nie demonizujcie , może wlazł na "śliski" temat , ale cała przyjemność po naszej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) Lubisz to Edwardzie? Skyller ciebie bardzo lubię Ja przez te twoje pośladki to się skupić nie mogę Śliski śliski temat jak trafiał tam gdzie jego przeznaczenie to się ślizgał Tylko nie wiem czy gruszka była grana przed tym ślizganiem Edytowane 20 Listopada 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Nie zadzieraj z ludźmi , bo okrzykną Cię forumowym "glinokopem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 No trollem bardziej lubią mnie tu zwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Edziu ! Patrzaj lepiej na osobowość bo ona mniej rozprasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Edi jest upierdliwy jak ten tutaj :D http://dai.ly/xit7la?start=201 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Dokładnie jak ten kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Ech zawodnicy od ściskania cycków i poduchy GDZIE JESTEŚCIE ? dopiero 2:50 , uuu to już druga pięćdziesiąt idę ścisnąć cycucha i pouchę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Dawno pościskali i poszli spać,tylko ob.Redaktor się obcyndala w tej robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 No muszę przyznać że mam małe zaległości w tej materii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 No! Więc dzisiaj zamykamy o 22.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Jak , Gdzie po co o 22.00 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Żebyś zaległości odrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Chciałem się pochwalić, że dziś śmignąłem po pipce, następnie ją skonsumowałem, a na koniec wylizałem wszelkie sosy. Uważam, że od czasu do czasu dobrze jest zatopić zęby w pipce. Nie rozumiem więc Edwarda dlaczego po pipce nie sięga. Bo mnie ona bardzo smakowała. Zapach i smak owoców morza to jest to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 To teraz walnij kielona i zapal fajkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Tradycyjnie w niedzielę na noc do roboty. Nie dzisiaj Grzmocie z tym kielonem niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Co to za "robota" ,skoro pić nie wolno. U mnie tak od jakiegoś czasu jest w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi