Fergul11 Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Colins ma dziś dobry humor po pipce to w wypadku klientów da im wybór koloru bucika , a nie ciągle ślubne kalosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 No Manixio, też tęsknię za czasami, gdy w pracy pić można było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Przepracowałem tyle lat,a nigdy nie wiedziałem,że w pracy wolno było pić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Pod ziemią żeś siedział, niewiele żeś widział. Ja tam znam TAMTE czasy z zupełnie innej perspektywy. Można powiedzieć, że Bareja w "Alternatywach 4" dość trafnie pokazał ówczesną rzeczywistość, której i ja mimo młodego wtedy (i wciąż ) wieku zdążyłem jednak liznąć. I wcale nie żałuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Przepracowałem tyle lat,a nigdy nie wiedziałem,że w pracy wolno było pić! Ale zalanych jak wciepywali do windy to widziałeś ( ... ) młodego wtedy (i wciąż ) wieku zdążyłem jednak liznąć. Ten zawsze o lizaniu. Edwarda demoralizujesz Ale jak będę taki stary jak Ty, to pewnie tez mi tylko lizanie pozostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Tylko nie zapomnij zębów wyjąć Ja dalej twierdzę,że w pracy nie wolno było pić!...A że się piło to już co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Tylko nie zapomnij zębów wyjąć Znam ten kawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 A pamiętacie te naturalne piękności z tamtych lat? Te bujne bobery, które i dziś można jeszcze obejrzeć w "Bawarskich igraszkach". Grzmot na swoim bawarskim zamku ma pewnie duże zapasy tych zacnych filmów. A ja nie będę już pisał żem liznął tamtych "czasów" żeby nie być monotematycznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Tiaaaaa.Do tej pory sierść z zębów wyciągasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Trzymam w lodówce, żeby były zawsze świeże Mówię o filmach, nie o boberach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Tiaaaaa.Do tej pory sierść z zębów wyciągasz Taaa, razem z zębami i do szklanki z Corega Tabs. A potem jak na filmiku niżej... Trzymam w lodówce, żeby były zawsze świeże Mówię o filmach, nie o boberach Dobrze robisz. Takie arcydzieła trzeba pielęgnować. Bobery też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Bobery w lodówce!? O matko! Strach otwierać tą lodówkę!!! Tera wszystko takie piękne,gładziutkie,a tam!? Straszydła w lodówce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Teraz już się nawet nie goli tylko usuwa woskiem na chwilę w sumie bo i tak odrasta ,a po 2 tygodniach wygląda jak pęknięty jeż , albo .....i to kosztuje tu 600€ 5 sesji , usuwa laserowo raz na zawsze . no powiedzmy że raz na zawsze bo po 5-7 latach należałoby zabieg powtórzyć np 3 sesje . Bobery hi hi , był w TV kiedyś taki redaktor od programów dla rolników Adam Bober czy jakoś tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Colins z dań to ja lubię najbardziej golonkę w piwie a sushi zostawiam smakoszom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Kuchnia egzotyczna jest smaczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Edi, nie wiesz co tracisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Do czasu aż na fugu nie trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Colins smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Lubię też owoce morza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Szczególnie ostrygi zapewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 O i wszystkie śpio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 otóż nie wszystko śpio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 A co robią jak nie śpio sushi spożuwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Niektórzy śpio ,po to by niektórzy nie mogli spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Moje czuwanie było w celu rekreacyjnym nie prokreacyjnym ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi