Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Nocne marki...Czynne od 10 PM do 6 AM ;) lub non stop ... czyli kto kiedy chce :D

Fergul11
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

A w celu prokreacyjnym to co?Na sąsiada czatowałeś? :D

Sąsiad swoje pole już obrobił , miał zajść do nas z żoną to jego żona wolała zajść w ciążę , w grudniu rodzi .

Więc mojej nie pozwalam stać w przeciągu żeby co z wiatrem nie przyniosło :)

Zielona wyspa! Od tego gorąca im się tak miesza :D

Co tam w tej Irlandii się wyprawia. :blink:

Fergul z sąsiadką, sąsiad z Fergulem. Sodomia i gomoria. A fuj. :D

Mój drogi w UK to każdy z każdą  tam uj to dopiero sodomia i gomoria  w stylu peppers  :D

Dam Wam linka to dopiero Wam się oczy otworzą co się w Polsce wyprawia  !!! 

banda zboków w sex kamerkach na żywo łechcą , trzepią gang bangi małużeńskie w klubach i po lasach :) a Wy tu przyzwoitych emigrantów szkalujecie , sąsiad żone zapyla z częstotliwością co 5 lat , a ja z tym procederem nie mam nic wspólnego więc uprasza się szanowne grono o odstosunkowanie od mojego interesu   :innocent:

No wiesz , mogę trochę na forum poświńtuszyć słownie , ale nikomu pod bieliznę zaglądać nie będę , każdy prowadzi się jak lubi lub kultura osobista pozwala , są pewne normy kulturowe i ograniczenia , osobiście jestem otwartym osobnikiem na wiele tematów , ale niektóre zjawiska wręcz mnie przerażają i napawają obrzydzeniem .

W kręgu moich znajomych nie ma takich ludzi , bo i krąg jest wąski i dobór odbywa się długo i starannie .

Jak wiesz nie mam konta na FB NK czy innych tego typu pierdołach , nie ćwierkam , tyłkiem nie potrząsam , ot, nudne zycie prowadzę , od niedzieli do niedzieli , czasem tylko na spadochronie sie skoczy , albo popływa rowerkiem w rzece , życie i tak dostarcza mi sporo wrażeń , sami ch nie szukam , a juz napewno nie sexu grupowego he he Wystarczą mi badania lekarskie i zimne palce pani doktor :) teraz czekam na świdrowanie palcem w .....no właśnie tam :)  aby rakowi zrobić wspak :P

Edytowane przez Fergul11

Tak wstrzemięźliwość seksualna jest cnotą ,jak ja tam wystawiany na kuszenia szatana wytrzymałem to ja sam nie wiem  :devil:

Mnie tam nigdzie nie ma a jestem wszędzie to sztuka  :D

Pamiętam początki nasza klasa ja cie nie pier......co tam się działo co oni zamieszczali  :D

A o czarnych dziurach w kosmosie nie pisał ? 

Tam ponoć jak światło wpadnie to się już nie wydostaje :)

No ale to rozbawiło mnie bardzo , a szczególnie NR ! :) :) :) 

No jak , ktoś coś pije , czy tak o suchym pysku spać idziemy :)

Najwyższa pora...

Był czas ,że ostrzegali Rosjan,że kiedyś skończy się cierpliwość i za naruszenie przestrzeni będzie ostrzał.Ale to jest szalenie niedobre,niedobreee!

• Upvote 1

Z racji zawodu ,obcuję z wieloma nacjami  i uważam że Ci starsi ze wschodu ,to ludzie bardzo przyjaźni i życzliwi , ale " ćwieka" posowieckiego w głowie mają ,  jak zresztą wielu starszych Polaków "posocjalistycznego" (młodzi w większości nas nie lubią-propaganda ich mediów  robi swoje ,co widać np. na wczasach ,choćby w Turcji czy Egipcie)

Trzeba dodać, że sami też często nie dajemy powodów ku temu żeby nas lubili.

Słyszeliście pewnie o tym artyście, który parę dni temu zrobił sobie kawał na pokładzie samolotu lecącego do Egiptu i powiedział, że na pokładzie jest bomba. :D

I jak lubić takiego Polaka? :unsure:

Drogo go to będzie kosztowało i do tego wyrok min.3 lata .Cóż głupich nie sieją...

Linie lotnicze już go wyliczyły na 134 tys zł. A do tego dojdzie koszt operacji służb specjalnych.

...no i co ? a no to nie Polak , a ma sandałki i skarpety razem !!! :)

Usiądź wygodnie , zrelaksuj się , weź głęboki oddech i 

ADIN DWA TRI CIETYRIE TOLKA SPAKOJNA TOLKA SPAKOJNA :) 

https://www.youtube.com/watch?v=6wU2CxhyGKY

Adin, dwa, tri ... zdrowie :beer: