JACKO29 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 A w celu prokreacyjnym to co?Na sąsiada czatowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Sąsiad swoje pole już obrobił , miał zajść do nas z żoną to jego żona wolała zajść w ciążę , w grudniu rodzi . Więc mojej nie pozwalam stać w przeciągu żeby co z wiatrem nie przyniosło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Co tam w tej Irlandii się wyprawia. Fergul z sąsiadką, sąsiad z Fergulem. Sodomia i gomoria. A fuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Zielona wyspa! Od tego gorąca im się tak miesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Co tam w tej Irlandii się wyprawia. Fergul z sąsiadką, sąsiad z Fergulem. Sodomia i gomoria. A fuj. Mój drogi w UK to każdy z każdą tam uj to dopiero sodomia i gomoria w stylu peppers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Dam Wam linka to dopiero Wam się oczy otworzą co się w Polsce wyprawia !!! banda zboków w sex kamerkach na żywo łechcą , trzepią gang bangi małużeńskie w klubach i po lasach a Wy tu przyzwoitych emigrantów szkalujecie , sąsiad żone zapyla z częstotliwością co 5 lat , a ja z tym procederem nie mam nic wspólnego więc uprasza się szanowne grono o odstosunkowanie od mojego interesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Sorry Fergul ale ja mieszkałem w śród nie przyzwoitych naszych emigrantów, pół miasta to tam był króliczy gang bang Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) No wiesz , mogę trochę na forum poświńtuszyć słownie , ale nikomu pod bieliznę zaglądać nie będę , każdy prowadzi się jak lubi lub kultura osobista pozwala , są pewne normy kulturowe i ograniczenia , osobiście jestem otwartym osobnikiem na wiele tematów , ale niektóre zjawiska wręcz mnie przerażają i napawają obrzydzeniem . W kręgu moich znajomych nie ma takich ludzi , bo i krąg jest wąski i dobór odbywa się długo i starannie . Jak wiesz nie mam konta na FB NK czy innych tego typu pierdołach , nie ćwierkam , tyłkiem nie potrząsam , ot, nudne zycie prowadzę , od niedzieli do niedzieli , czasem tylko na spadochronie sie skoczy , albo popływa rowerkiem w rzece , życie i tak dostarcza mi sporo wrażeń , sami ch nie szukam , a juz napewno nie sexu grupowego he he Wystarczą mi badania lekarskie i zimne palce pani doktor teraz czekam na świdrowanie palcem w .....no właśnie tam aby rakowi zrobić wspak ! Edytowane 23 Listopada 2015 przez Fergul11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Tak wstrzemięźliwość seksualna jest cnotą ,jak ja tam wystawiany na kuszenia szatana wytrzymałem to ja sam nie wiem Mnie tam nigdzie nie ma a jestem wszędzie to sztuka Pamiętam początki nasza klasa ja cie nie pier......co tam się działo co oni zamieszczali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 A o czarnych dziurach w kosmosie nie pisał ? Tam ponoć jak światło wpadnie to się już nie wydostaje No ale to rozbawiło mnie bardzo , a szczególnie NR ! :) No jak , ktoś coś pije , czy tak o suchym pysku spać idziemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 http://coolplay.tk/watch/NQOq7g1FQ84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Turcy odstrzelili Rosyjskie SU-24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Najwyższa pora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Był czas ,że ostrzegali Rosjan,że kiedyś skończy się cierpliwość i za naruszenie przestrzeni będzie ostrzał.Ale to jest szalenie niedobre,niedobreee! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Ale odlot! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Z racji zawodu ,obcuję z wieloma nacjami i uważam że Ci starsi ze wschodu ,to ludzie bardzo przyjaźni i życzliwi , ale " ćwieka" posowieckiego w głowie mają , jak zresztą wielu starszych Polaków "posocjalistycznego" (młodzi w większości nas nie lubią-propaganda ich mediów robi swoje ,co widać np. na wczasach ,choćby w Turcji czy Egipcie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Trzeba dodać, że sami też często nie dajemy powodów ku temu żeby nas lubili. Słyszeliście pewnie o tym artyście, który parę dni temu zrobił sobie kawał na pokładzie samolotu lecącego do Egiptu i powiedział, że na pokładzie jest bomba. I jak lubić takiego Polaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Drogo go to będzie kosztowało i do tego wyrok min.3 lata .Cóż głupich nie sieją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Linie lotnicze już go wyliczyły na 134 tys zł. A do tego dojdzie koszt operacji służb specjalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Moment od 6:27 do 6:42 https://www.youtube.com/watch?v=LwuMf8XTtts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 ...no i co ? a no to nie Polak , a ma sandałki i skarpety razem !!! Usiądź wygodnie , zrelaksuj się , weź głęboki oddech i ADIN DWA TRI CIETYRIE TOLKA SPAKOJNA TOLKA SPAKOJNA https://www.youtube.com/watch?v=6wU2CxhyGKY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Adin, dwa, tri ... zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi