JACKO29 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Zdarowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Sie panowie częstują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Co tam Kaszpirowski jak my takiego magika mieliśmy 50zł za wizytę w 1990r!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 No ale tamte 50zł to było z K.Świerczewskim , nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Mam je do dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Jeszcze mam całą kopertę 50,100,200 chyba jeden albo dwa banknoty , kopernika , Chopina niestety nie mam , ale 10 zł z Bemem i 20 z Traugutem mam mogę foty strzelić ale chyba każdy pamięta jak to wyglądało ? ...i całą paczkę starych monet , od 1gr z 1949 do prawie współczesnych z przed wymiany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Numizmatyk widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Ja mam Świerczewskich z 10 banknotów niezagiętych. Moja połowa babce rentę schowała :laie_67: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Niezła Kiepska z Twojej połówki Etam numizmatyk , jak brałem ślub w 95 to była wymiana i rzucali chętnie , część wymieniłem , a reszta jakoś się uchowała i jest do dziś .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Biorąc pod uwagę dzisiejsze banknoty, to raczej wczoraj nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 ...no wiesz , ale niesmak pozostał jak w dowcipie pewnie znasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Dawaj, bo nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Na SB masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Kiedyś kiedyś to się czuło że się żyje nie to co dziś ............................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 tia ...kiedys to metr był dłuższy , kilo cięższe , a gnój to palce lizać Edziu nie stekaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Nic nam lepiej całkiem gorzej o znikąd żadnej pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Widzisz kiedyś ulica żyła teraz to tylko nią przechodzą ,kiedyś byli koledzy teraz są kuledzy, i tak panie wszystko na psy zeszło i zdziczało .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 I jak nie staniesz d.,..pa z tyłu i wiatr w oczy i jeszczepod góre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) Widzisz bo dziś to jest sztuczne szczęście smartfony telewizory 100 cali mnie ta sztuczność nie fascynuje ............. Kiedyś tego nie było i żyło się prawdziwiej !! Edytowane 28 Listopada 2015 przez Edek01 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Zostaje wbić się na jakąś dzicz i żyć zgodnie z naturą i porami roku Ja tak planuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) Ja tak 10 lat byłem w dziczy z tubylcami ooooo dziękuje nie wracam ja z krwi i kości Miastowy jestem Ale przez te 10 lat co ja się od tych tubylców nauczył to moje Edytowane 28 Listopada 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Mnie miasto męczy wolę wieś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Ja też uciec chcę , ale do kąd ? kto to wie? Widzisz bo dziś to jest sztuczne szczęście smartfony telewizory 100 cali mnie ta sztuczność nie fascynuje ............. Kiedyś tego nie było i żyło się prawdziwiej !! piknie powiedziane Eduardo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Widzisz kiedyś ulica żyła teraz to tylko nią przechodzą ,kiedyś byli koledzy teraz są kuledzy, i tak panie wszystko na psy zeszło i zdziczało .............. Teraz nie ma nawet kulegów Edwardzie.Pozostali "nedznicy" z własnego wyboru.Kiedyś,grałem z nimi w piłkę w klubie,chodziło się na dziewczyny,na piwko.Ja jakoś się wybrałem w tym zyciu,ale 80% z nich ,widuję jak pchają rowery z węglem ,albo ze złomem z hałdy ,nie mając nic przed sobą,żadnych perspektyw.Wielu z nich już kwiatki wącha od dołu,bo życie na hałdzie zbiera swoje żniwo.Teraz kiedy jestem u matuli na osiedlu to czasami słyszę,cześć Jacek dej 2 zł na piwko.Patrzę na człowieka i czasami nie poznaję,nawet tych,z którymi chodziłem do podstawówki.Włóczą się po osiedlu cienie ludzi,straszne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Jacko mogę napisać dokładnie to samo z tą różnicą że inne miejsca i twarze , choć w Łodzi odsetek tym co w życiu nie wyszło jest może mniejszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi