Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Nocne marki...Czynne od 10 PM do 6 AM ;) lub non stop ... czyli kto kiedy chce :D

Fergul11
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze mam całą kopertę 50,100,200 chyba jeden albo dwa banknoty , kopernika , Chopina niestety nie mam , ale 10 zł z Bemem i 20 z Traugutem mam :) 

mogę foty strzelić ale chyba każdy pamięta jak to wyglądało ? :)

...i całą paczkę starych monet , od 1gr z 1949 do prawie współczesnych z przed wymiany .

Ja mam Świerczewskich z 10 banknotów niezagiętych. Moja połowa babce rentę schowała :laie_67: :laie_67: :laie_67:

Niezła Kiepska z Twojej połówki :)

Etam numizmatyk , jak brałem ślub w 95 to była wymiana i rzucali chętnie , część wymieniłem , a reszta jakoś się uchowała i jest do dziś ....

Biorąc pod uwagę dzisiejsze banknoty, to raczej wczoraj nie było :D

Dawaj, bo nie znam...

tia ...kiedys to metr był dłuższy , kilo cięższe , a gnój to palce lizać :) 

Edziu nie stekaj :) :) 

Widzisz kiedyś ulica żyła teraz to tylko nią przechodzą  ,kiedyś byli koledzy teraz są kuledzy, i tak panie wszystko na psy zeszło i zdziczało ..............

Widzisz bo dziś to jest sztuczne szczęście smartfony telewizory 100 cali mnie ta sztuczność nie fascynuje .............

Kiedyś tego nie było i żyło się prawdziwiej !!

Edytowane przez Edek01
  • Upvote 1

Ja tak 10 lat byłem w dziczy z tubylcami ooooo dziękuje nie wracam ja z krwi i kości Miastowy jestem  :D

Ale przez te 10 lat co ja się od tych tubylców nauczył to moje  :devil:

Edytowane przez Edek01

Ja też uciec chcę , ale do kąd ? kto to wie?

Widzisz bo dziś to jest sztuczne szczęście smartfony telewizory 100 cali mnie ta sztuczność nie fascynuje .............

Kiedyś tego nie było i żyło się prawdziwiej !!

piknie powiedziane Eduardo

Widzisz kiedyś ulica żyła teraz to tylko nią przechodzą  ,kiedyś byli koledzy teraz są kuledzy, i tak panie wszystko na psy zeszło i zdziczało ..............

Teraz nie ma nawet kulegów Edwardzie.Pozostali "nedznicy" z własnego wyboru.Kiedyś,grałem z nimi w piłkę w klubie,chodziło się na dziewczyny,na piwko.Ja jakoś się wybrałem w tym zyciu,ale 80% z nich ,widuję jak pchają rowery z węglem ,albo ze złomem z hałdy ,nie mając nic przed sobą,żadnych perspektyw.Wielu z nich już kwiatki wącha od dołu,bo życie na hałdzie zbiera swoje żniwo.Teraz kiedy jestem u matuli na osiedlu to czasami słyszę,cześć Jacek dej 2 zł na piwko.Patrzę na człowieka i czasami nie poznaję,nawet tych,z którymi chodziłem do podstawówki.Włóczą się po osiedlu cienie ludzi,straszne ....

Jacko mogę napisać dokładnie to samo z tą różnicą że inne miejsca i twarze , choć w Łodzi odsetek tym co w życiu nie wyszło jest może mniejszy ?