Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Nocne marki...Czynne od 10 PM do 6 AM ;) lub non stop ... czyli kto kiedy chce :D

Fergul11
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo przepraszam jeśli kogoś urażę ale Łódź strasznie zdziadziała, pamiętam ją z lat 90 a teraz to trudno nie zgodzić się co o łodzi powiedział Linda :bezradny:

Przed wjazdem do Łodzi teraz od strony trasy A2 był a stacja benzynowa a obok bar Burczy brzuszek jakie tam mieli żarło o takiego już nie zjesz !!!  

5644a7e3eb348_o,size,933x0,q,70,h,c25849

Edytowane przez Edek01

Powoli ruszają,i mówią to sami handlowcy.Ludzie już nie chcą kupować chińszczyzny,jak ma dwa razy kupować ten sam towar,to się już zastanawiają i kupują drożej,ale solidne.

Więc ludzie zaczynają zauważać, że najtańsze wcale nie oznacza dobre.

Może w angielskiej fabryce Nissana też to w końcu zauważą i przestaną wypuszczać "chińszczyznę"? :D

Panowie Chińczyk ma i dobre /drogie i tanie/słabe rzeczy  miejcie pretensje do importerów że ściągają tandetę !!! 

A szwalnie nie ruszą już nigdy tak jak kiedyś działały , przemysł bawełniany w Łodzi to przeszłość , najpierw upadły wielkie komunistyczne molochy , a po paru latach zarżnięto Tuszyn Rzgów Głuchów zamykając Ruskim dostęp przez wizy .

Teraz między halami "polskimi" mają też Chińczyki swoją wielką halę , i ściągają swój towar i wcale nie taniochę , a porządne rzeczy , problem w tym że u nich nie ma detalu tylko hurt minimum 5-10 z tego samego sortu można kupić , z przeszywaniem metek tez sie spotkałem .

Edytowane przez Fergul11

Chińczycy niezaprzeczalnie odnieśli sukces ...

Europa chyba bierze z nich przykład ?

A  my ? -  nie mamy wyboru !? :)

Dobra dosyć tej melancholii :) 

Party time !!!

Na stację benzynową zajeżdża klient i widzi na dystrybutorze napis "Zatankuj pełny bak a weźmiesz udział w loterii BEZPŁATNY SEKS". Tankuje więc pod korek i idzie do kasy. Kasjer mówi:
- Pełny bak? Proszę powiedzieć jakąś liczbę.
- Sto jedenaście - mówi gość.
- Sto dwanaście - odpowiada kasjer - niestety dzisiaj szczęście panu nie dopisało. Zapraszamy ponownie.
Facet wk*rwiony wychodzi trzaskając drzwiami. Podchodzi do samochodu, otwiera drzwi i widząc faceta który przy sąsiednim stanowisku najwyraźniej tankuje do pełna, krzyczy:
- Nie daj się pan nabrać tym k*tasom, tu nie można wygrać!
Na to zagadnięty:
- Nie ma pan racji. Moja żona w zeszłym tygodniu dwa razy wygrała!

O to sztandarowe hasło  dzisiejszej młodzieży bezstresowo chowanej :D 

Ja napiszę dosadniej tak jak oni mawiają mieć na wszystko wyjeba............................... :bezradny:  

No coś Ty Edwardzie .............

Przecież Ty też młodzież !

Czyżby samokrytyka ? Też bezcenna ;)

Dziękuje Nowy za odmłodzenie ale według dzisiejszej młodzieży to ja jestem dziadek !!

To ja się ich pytam chyba wujek ??? a oni nie dziadek bo wujek to w tym samym wieku co my  :|

I stresowo zostałem wychowywany wartości mam i znam i na nic nie mam wyjeb.... !!!!!!!!!!!!!!

Edytowane przez Edek01

No panowie. Jestem zawiedziony. Cały dzień byłem w pracy i po powrocie myślałem, że będę miał forumową lekturę na wieczór.

A tu doopa. :o Trzy posty na krzyż o niczym. :D

No co jest ja się pytam?

Nic o awariach, nic o żarciu oleju przez kosiarki 1.2, nic o wyciągniętych łańcuchach w 1.6 DIG-T.

Jak żyć? :wacko:

jak coś pisać o oleju jak znawca zaraz  odpisze że Nexia nie bierze :D

Jak nie bierze, jak w Polsce tylko ryby nie biorą :huh:

No to sru

post-68386-0-78476700-1416755560_thumb.jpeg