Edek01 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 (edytowane) Bardzo przepraszam jeśli kogoś urażę ale Łódź strasznie zdziadziała, pamiętam ją z lat 90 a teraz to trudno nie zgodzić się co o łodzi powiedział Linda Przed wjazdem do Łodzi teraz od strony trasy A2 był a stacja benzynowa a obok bar Burczy brzuszek jakie tam mieli żarło o takiego już nie zjesz !!! Edytowane 29 Listopada 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Geslerową trzeba napuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Gdyby szwalnie ruszyły jak kiedyś ludzie mieli prace i biznes to by Łódz odżyła!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Powoli ruszają,i mówią to sami handlowcy.Ludzie już nie chcą kupować chińszczyzny,jak ma dwa razy kupować ten sam towar,to się już zastanawiają i kupują drożej,ale solidne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Więc ludzie zaczynają zauważać, że najtańsze wcale nie oznacza dobre. Może w angielskiej fabryce Nissana też to w końcu zauważą i przestaną wypuszczać "chińszczyznę"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 (edytowane) Panowie Chińczyk ma i dobre /drogie i tanie/słabe rzeczy miejcie pretensje do importerów że ściągają tandetę !!! A szwalnie nie ruszą już nigdy tak jak kiedyś działały , przemysł bawełniany w Łodzi to przeszłość , najpierw upadły wielkie komunistyczne molochy , a po paru latach zarżnięto Tuszyn Rzgów Głuchów zamykając Ruskim dostęp przez wizy . Teraz między halami "polskimi" mają też Chińczyki swoją wielką halę , i ściągają swój towar i wcale nie taniochę , a porządne rzeczy , problem w tym że u nich nie ma detalu tylko hurt minimum 5-10 z tego samego sortu można kupić , z przeszywaniem metek tez sie spotkałem . Edytowane 29 Listopada 2015 przez Fergul11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Jakoś tu psyhodelirą powiało "taki klimat "czy może starość nam zagląda w oczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Chińczycy niezaprzeczalnie odnieśli sukces ... Europa chyba bierze z nich przykład ? A my ? - nie mamy wyboru !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Dobra dosyć tej melancholii Party time !!! Na stację benzynową zajeżdża klient i widzi na dystrybutorze napis "Zatankuj pełny bak a weźmiesz udział w loterii BEZPŁATNY SEKS". Tankuje więc pod korek i idzie do kasy. Kasjer mówi: - Pełny bak? Proszę powiedzieć jakąś liczbę. - Sto jedenaście - mówi gość. - Sto dwanaście - odpowiada kasjer - niestety dzisiaj szczęście panu nie dopisało. Zapraszamy ponownie. Facet wk*rwiony wychodzi trzaskając drzwiami. Podchodzi do samochodu, otwiera drzwi i widząc faceta który przy sąsiednim stanowisku najwyraźniej tankuje do pełna, krzyczy: - Nie daj się pan nabrać tym k*tasom, tu nie można wygrać! Na to zagadnięty: - Nie ma pan racji. Moja żona w zeszłym tygodniu dwa razy wygrała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 O to sztandarowe hasło dzisiejszej młodzieży bezstresowo chowanej Ja napiszę dosadniej tak jak oni mawiają mieć na wszystko wyjeba............................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 No coś Ty Edwardzie ............. Przecież Ty też młodzież ! Czyżby samokrytyka ? Też bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Dziękuje Nowy za odmłodzenie ale według dzisiejszej młodzieży to ja jestem dziadek !! To ja się ich pytam chyba wujek ??? a oni nie dziadek bo wujek to w tym samym wieku co my I stresowo zostałem wychowywany wartości mam i znam i na nic nie mam wyjeb.... !!!!!!!!!!!!!! Edytowane 30 Listopada 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 No panowie. Jestem zawiedziony. Cały dzień byłem w pracy i po powrocie myślałem, że będę miał forumową lekturę na wieczór. A tu doopa. Trzy posty na krzyż o niczym. No co jest ja się pytam? Nic o awariach, nic o żarciu oleju przez kosiarki 1.2, nic o wyciągniętych łańcuchach w 1.6 DIG-T. Jak żyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 jak coś pisać o oleju jak znawca zaraz odpisze że Nexia nie bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Jak nie bierze, jak w Polsce tylko ryby nie biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Jest tu kto???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Dziś plaża no nie ma na co odpisać tragedia.......................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Jak tak dalej będzie to ...bruk Akcja zaczepna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Bruki i zielone trawy nie są mi obce Wole taki zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Za trawy zielone i głowy szalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Oj szalony to ja jestem nawet za bardzo ale to po dziadku oj on to był aparat z fantazją Na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 No to za tych dziadków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 No to sru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi