Edek01 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Ta strona, mnie do szewskiej pasji doprowadzało zmienianie biegów lewą ręką no k..........nie dziwie się że większość ma skrzynie Auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 A no lustrzanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 O za taką Luustrzanką to ja bym stanął i zdjęcia robił aż do wyczerpania baterii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Jeśli ktoś wierzy w Mikołaja to jego problem,nie będę go wyprowadzał z błędu... Ja tam wolę Śnieżynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 To się po ang. nazywa Santas littyl helper tyle się napisałem , odpowiedziałem na prawie każdy post i chciałem skopiować Edzia post i zamiast CYTOWAĆ ZGŁOSIŁEM i wszystko co napisałem przepadło , zdemotywowało to mnie do dalszej grafomanii idę coś zjeść bo to już po 9;30 a ja dalej gniję w wozie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 To tylko plotki ale słyszałem że te pomocnice św mikołaja bardzo chętnie wymieniają prezenty z wora mikołaja ,taki to pożyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Czy to są Wasze pobożne życzenia na jutrzejszy dzień ? Bądźmy realistami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 No co!?Ja miałem bardzo pojedyncze że tak powiem,Edek jest taki że garściamy by brał...To On!!! U Edka na zdjęciu nawet Kayah jest!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 W solo nie jest tak wesoło jak w gangu takich pomocnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Edwardzie , jak już Cię ten gang wymęczy do BULU , a zostanie jeszcze jakiś prezent do odwinięcia to ode mnie na Mikołaja masz to http://vigrax.pl/tabletki-na-potencje.html Czy to są Wasze pobożne życzenia na jutrzejszy dzień ? Bądźmy realistami ...no i popsułeś No co!?Ja miałem bardzo pojedyncze że tak powiem,Edek jest taki że garściamy by brał...To On!!! Widzisz Jacko Edek to jak marzy to grupowo , jeśli los oberwie coś z marzeń to zawsze mu jednak coś zostanie , Ty marzysz o jednej , to jak znam życie żona Ci się przebierze byle by tylko miała siłę worek unieść * *-worek z prezentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Przy tylu pomocnicach to i vigrax nie był by potrzebny tylko zwinne usteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 ...ALE TY ŚLEDZI NIE LUBISZ ??? słyszałem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Ale z tego co widzę to szprotki mu podchodzą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Realnie myśląc ... Może się zdarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Realnie, to ja dziś wygrywam w Lotto, potem kupuję NKP i zostaję głównym, a jedynym administratorem-tyranem. A potem dzielę obficie bany. Następnie przyjmuję dowody wdzięczności za odbanowanie. Od panów w alkoholu, a od pań w naturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Sie kurna rózga gdzieś zapodziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Ale mamy wysyp trądziku!!! A zaczęło się niewinnie...od lustrzanki! A Fergulowi się marzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Idzie Mikołajowa i pozamiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Wiecie co jest najciekawsze z tego wszystkiego ? Żeby rozebrać najpierw trzeba ubrać A tu specjalny ubiór dla Edwarda tzn Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Ubierać to szybko ale rozbierać nie koniecznie, lub na odwrót. To zależy też od punktu widzenia lub leżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 No i jeszcze woreczek na prezenty I coś na rozgrzewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Grzańca z cynamonem sobie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 I na ochłodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 A mikołaj cichcem ,dołem,jak najdalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Po twarzy widać że on ma już dosyć pomocy tych pomocnic A im ciągle mało i mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi