Edek01 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Oj zarosło z kobitą to nie było by tak prosto, bo kobieta bez bolca dostaje pierd......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Święte słowa Edwardzie , święte słowa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 i szkło się zakurzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Nie zakurzyło tylko omszało , a raczej szlachetnieje nabierając patyny czasu !!! Chlacie te nalewki , nie potraficie docenić dobrego trunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Nalewki? To tylko nazwa przemysłowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Węgrzyna napiłbym się , albo innego trójniaka , tu nie uświadczysz w sklepie , albo porto jakieś ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 O wa! Miód pitny ....szanowny kolego!Może byś tak przestał mnie robić smaki przed snem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 No to po antałku Z poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 A ja dostałem butelkę bardzo starego wina własnej roboty i nalewkę z pigwy. Wyborne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 coś może z tego zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 ...język do kolan mi się wyciągnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 No to już nie dręcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Czas przywitać się z podusią , jutro ....dziś do pracy na 9tą i raczej niełatwy dzień będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Na spłukanie trudów dnia przebytego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Coś mnie %%% nie bawią co mi się porobiło ? cała moja rodzina taka porządna , tylko ja jakiś odszczepieniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Nie o % tu idzie ino o te gadke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 ...ano gadka jest poczytałem sobie dziś forum i cza przytulić ucho do poduni , jutro na chwilkę do pracy wpaść , a później się zobaczy co z wolnym czasem zrobić , może nad morze mnie córcia powiezie w ramach nauki jazdy ? Dobranoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Ale piwa bym się napił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Czyżbyś chciał aby w piersi Ci "poszło"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 To ile podać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 No ....przy takiej barmance to każde schłodzone będzie jak grzane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 A biodra, typowe "Afro" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Ta Pani ma biodra proporcjonalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Lubię na takie piękno popatrzeć ! Ale czy chciałbym być tak publicznie oglądany ? Raczej - NIE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 No i nad czym się tu skupić?Piwo,szklaneczka,czy barmanka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi