JACKO29 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 ło matko! Szczepan jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Qrde !!! samo życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 http://www.cda.pl/video/544412a5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 No nie ...Edziu, coś bardzo rozpustny stałeś się w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 ...głodny myśli o chlebie ? Ja mam ochotę na "śledzia" tzn rybkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Ja od urodzenia,a nie od nowego roku taki jestem Ale tęcza fest Fergul na śledzia w bitej śmietanie???? Edytowane 6 Stycznia 2016 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 A może na kurkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Na kurkę domową ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Coś by z tego wyczarował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Ja erotoman nie czarodziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Czary to trzeba gdzie indziej robić,a nie podniecać się na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Nie czarodziej a różczke ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Nie podejmuję się dyskusji,czy czyni magię,czy magiel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 I to kusi i to nęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Ja to zawsze chciałem mieć różdzkę jak murzyn, wtedy to ja bym czarował tą trzecią nogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Przy nieostrożnej zabawie można sobie zęby wybić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 A tam zęby ale jaka by była zabawa jak u Pazdziocha Arim cim cim......................... https://www.youtube.com/watch?v=Hbyvn9q5KAY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Nie długość przyrodzenia , a jakość pie....nia ma znaczenie drogi Edwardzie i żeby nie było że następny z krótkim :) Cytat "Męski członek rośnie przez cały okres dojrzewania płciowego. Swoją ostateczną długość penis osiąga najczęściej pomiędzy 18 a 21 rokiem życia. Mężczyźni są oczywiście zdania, że im większy tym lepszy, najczęściej jednak spotykany jest rozmiar przeciętny, w granicach 13-14 cm w stanie erekcji. W stanie spoczynku przeciętna długość penisa to około 8-9 cm. Obwód to 11-12 cm." "Dopuszczalne są rzecz jasna odstępstwa od tej normy, dlatego o wadze rozwojowej mówi się dopiero wtedy, gdy rozmiary mocno odbiegają od średniej. O tzw. mikropenisie mówimy wtedy, gdy członek w trakcie erekcji ma zaledwie 6-7 cm długości. Rozmiar w stanie spoczynku nie ma praktycznie żadnego znaczenia, ponieważ nawet niewielkie przyrodzenie może w czasie wzwodu zyskać blisko 10 cm." Koniec Cycatu Niech Ci Edwardzie nie przychodzi do głowy naśladować czarnego , bo to i w spodniach się nie układa i niewygodnie Nie bądź MAŁYM sknerą , kliknij link i daj ZAROBIĆ frajerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Fergul ja współczuję sportu z ptaszkiem Przy faji to już zabawa fest ,a dzisiejsze kobiety są bardziej wymagające bo otworzyły czekoladowe wrota ,kiedyś zamknięte Arim cim cim arim cim cim.......................... Edytowane 7 Stycznia 2016 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 O ja pierdziu...wymiękam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) "CZEKOLADOWE WROTA" Jak dzisiejsze kobiety jak mówisz będą chciały poczuć motyla pod żołądkiem to i półmetrowe dildo będzie za krótkie ! Standardowy "biały" nie dogodzi babie z kuciapą jak rękaw czarownicy , tam zgubisz nie tylko zegarek ,ale i Szarkia z Rudym . Każdy garnek ma swoją pokrywkę więc dla big beef pussy musi być w naturze big black cock, BBF + BBC = równowaga w przyrodzie No dosyć tematu w tym wątku , bo tu teorii zdjęciami poprzeć nie wypada i otwarte przed 22gą i dzieci czytają ! Edytowane 7 Stycznia 2016 przez Fergul11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pejta Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Co Wy z tymi "czekoladowymi wrotami" i big black cock - to jakieś przesądy. Zapewniam Was, że big white cock też istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Ta przesądy ,a trzecie nogę mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Pejta , ale Twój post brzmi dwojako , koledzy przestaną Cię lubić , a koleżanki będą chciały nawiązać znajomość w realu (czytaj zloty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 e tam ,pewnie się przechwala a na serio ,temat ,dajcie spokój zero szacunku dla koleżanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi