Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Nocne marki...Czynne od 10 PM do 6 AM ;) lub non stop ... czyli kto kiedy chce :D

Fergul11
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1452097735_vwqmri_600.jpg

Spróbujcie krzykacze tak sami zrobić :D

MisilYE jadłem dziś takiego mufinka na gorąco ,po lunchu :) , z tym że obok były jeszcze lody waniliowe i truskawki !   z podwójną  espresso 6.50€ 

To tak jak u mnie :P  pierwszy lodzik truskawkowy, mufinka i czekoladka na gorąco i po wszystkim waniliowy finał   :D

...a przed deserem była zupka warzywna a la krem i pure z piersi indyka w sosie z gravy z konfiturą z żurawiny :P

1452187126_1dw3za_600.jpg

i ma rację...coś w tym jest :D

CZA być elastycznym , a nie ciągle tkwić przy jednym :) 

O tym że Edek "śledzi " nie lubi już wiemy :) i wystarczy .....abo i nie :) 

Jak słucham wygranych ,z tym samym mi się kojarzy, wiec może to taka polityczna norma ;)

Panie Redaktorze !

Co to za propaganda ...? Czy kabaret ?

Pewnie , że żyło się nam ciężko ! Ale Polacy to dumny naród i taka informacja jeśli była rzeczywiście jest żenująca.

Zdarzyć się może wszystko i napewno wszędzie znajdziesz takie "kwiatki"! Może ja źle to odebrałem ? Może to należało inaczej odbierać ...to , że było tak dobrze a niektórym marzyły się jeszcze Merce? Napewno przedstawienie informacji w takim wymiarze jak wyżej dla mnie Polaka nie jest śmieszne a wręcz bulwersujące i niesprawiedliwe.

Jestem z niesmaczony ...nawet jeśli ktoś chciał mnie rozbawić :(

• Upvote 1

Polacy to kombinatorski naród,Adamie Polacy nadal tak kombinują, znam przykłady nawet z mojej rodziny .
Adamie bulwersuje jest to Adamie że Polacy a znam ich aż za dobrze w swoich postępowaniach i zachowaniach są i byli żenujący.
Mi materiał z 1986 r tylko potwierdza do czego zdolni byli Polacy aby osiągnąć zamierzony cel w tym przypadku Mercedesa.
Mi ten materiał nie uwłacza mi on nie przeszkadza i nie czuję się nim obrażony.
Tylko jak zwykle zażenowany własnymi Rodakami. ..........

Pragnę jeszcze przypomnieć że jeszcze w 1986 sąsiad pisał listy na sąsiadkę ,brat na siostrę ,koleżanka na kolegę, o tak było!!!!!

W mym domu otwartym przewijało się wielu kolegów i koleżanek moich rodziców i czy nie jest dziwnym że 1991 r oni zaprzestali znajomości z moją tak wesołą i śmieszną rodziną  normalnie się rozmyli a przypadkowo  napotkani udawali głupa??

Adamie po ujawnieniu listy Wildsteina mama w IPN przeczytała sobie wszystkie sprawozdania ze spotkań w naszym domu od 69r do 91r ! !

Nawet o mnie Ku.......y pisały co jadam jak mnie ubierają i skąd na to mają ?????

przykre nie.........

Edytowane przez Edek01

....w NRD pół narodu donosiło , a my co święci , nie było nikogo ?! 

Pamiętam taką info z Dziennika TV (jako dzieciak)  :Polski rząd pomaga bezdomnym w NY wysyłając im koce i śpiwory .....) taki kryzys tam był , a u nas co .....ocet i musztarda w sklepach były taki dobrobyt mieliśmy ! 

Ja nie wkleiłem tego jako kabaret , tylko bardzo mnie poruszył ten fragment dziennika i do chwili obecnej nie wiem co myśleć !

Też miałem w rodzinie wujka co pisał , donosił i współpracował z ówczesnymi organami i tez "przysłużył" sie rodzinie , a szczególnie mojemu dziadkowi , dobrze że parę lat temu zdechła ta Qr...a komunistyczna .