MisilYE Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 I smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Spróbujcie krzykacze tak sami zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 To już Hardcore Perversum ja w takie Arim cim cim nie wchodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 MisilYE jadłem dziś takiego mufinka na gorąco ,po lunchu , z tym że obok były jeszcze lody waniliowe i truskawki ! z podwójną espresso 6.50€ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 To tak jak u mnie pierwszy lodzik truskawkowy, mufinka i czekoladka na gorąco i po wszystkim waniliowy finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 ...a przed deserem była zupka warzywna a la krem i pure z piersi indyka w sosie z gravy z konfiturą z żurawiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 No sorry o lodach nie pomyślałem .brzmi fascynująco smakuje jeszcze lepij ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 i ma rację...coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Edytowane 8 Stycznia 2016 przez Fergul11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Szybko zmieniliście temat a ja przy objedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 CZA być elastycznym , a nie ciągle tkwić przy jednym O tym że Edek "śledzi " nie lubi już wiemy i wystarczy .....abo i nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 ...Tuba propagandowa Przegranej Opozycji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Jak słucham wygranych ,z tym samym mi się kojarzy, wiec może to taka polityczna norma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Moplik z instalacją na bio gazzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 qfa POTWIERDZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Ja pi....le Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Panie Redaktorze ! Co to za propaganda ...? Czy kabaret ? Pewnie , że żyło się nam ciężko ! Ale Polacy to dumny naród i taka informacja jeśli była rzeczywiście jest żenująca. Zdarzyć się może wszystko i napewno wszędzie znajdziesz takie "kwiatki"! Może ja źle to odebrałem ? Może to należało inaczej odbierać ...to , że było tak dobrze a niektórym marzyły się jeszcze Merce? Napewno przedstawienie informacji w takim wymiarze jak wyżej dla mnie Polaka nie jest śmieszne a wręcz bulwersujące i niesprawiedliwe. Jestem z niesmaczony ...nawet jeśli ktoś chciał mnie rozbawić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Polacy to kombinatorski naród,Adamie Polacy nadal tak kombinują, znam przykłady nawet z mojej rodziny .Adamie bulwersuje jest to Adamie że Polacy a znam ich aż za dobrze w swoich postępowaniach i zachowaniach są i byli żenujący.Mi materiał z 1986 r tylko potwierdza do czego zdolni byli Polacy aby osiągnąć zamierzony cel w tym przypadku Mercedesa.Mi ten materiał nie uwłacza mi on nie przeszkadza i nie czuję się nim obrażony.Tylko jak zwykle zażenowany własnymi Rodakami. .......... Pragnę jeszcze przypomnieć że jeszcze w 1986 sąsiad pisał listy na sąsiadkę ,brat na siostrę ,koleżanka na kolegę, o tak było!!!!! W mym domu otwartym przewijało się wielu kolegów i koleżanek moich rodziców i czy nie jest dziwnym że 1991 r oni zaprzestali znajomości z moją tak wesołą i śmieszną rodziną normalnie się rozmyli a przypadkowo napotkani udawali głupa?? Adamie po ujawnieniu listy Wildsteina mama w IPN przeczytała sobie wszystkie sprawozdania ze spotkań w naszym domu od 69r do 91r ! ! Nawet o mnie Ku.......y pisały co jadam jak mnie ubierają i skąd na to mają ????? przykre nie......... Edytowane 10 Stycznia 2016 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 ....w NRD pół narodu donosiło , a my co święci , nie było nikogo ?! Pamiętam taką info z Dziennika TV (jako dzieciak) :Polski rząd pomaga bezdomnym w NY wysyłając im koce i śpiwory .....) taki kryzys tam był , a u nas co .....ocet i musztarda w sklepach były taki dobrobyt mieliśmy ! Ja nie wkleiłem tego jako kabaret , tylko bardzo mnie poruszył ten fragment dziennika i do chwili obecnej nie wiem co myśleć ! Też miałem w rodzinie wujka co pisał , donosił i współpracował z ówczesnymi organami i tez "przysłużył" sie rodzinie , a szczególnie mojemu dziadkowi , dobrze że parę lat temu zdechła ta Qr...a komunistyczna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 i świat jest piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi