colins Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zaraz idę po następne. Wyobraźcie sobie, że mój szwagier zatrudniony w owym browarze, miesiąc w miesiąc ma talon na skrzynkę złocistego trunku w gratisie. W ten sposób co miesiąc legalnie wynosi skrzyneczkę, a mi czasem co nieco skapnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Nie mają ustawy o przeciwdziałaniu alkoholizmowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zdrówko Colinso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Kurde ja bym nie mógł tak dzień w dzień przecież po pewnym czasie to się przeje , a raczej przepije ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Doookladnie Fergululu.... przepije się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Ja tam nie narzekam. Piwo to moje paliwo, jedno na dzień musi być (czasem więcej ale tylko jak chleję z Colinsem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 .....a później ptaszka to tylko w lustrze bym oglądał chlejąc tak piwsko jedno za drugim ? Odkąd mam stenta w serduchu i biorę kilka tabletek z tym związanych (brak interakcji z alkoholem) to kurde balans przeszła mi ochota na %%% za to obawiam się czy córce rodzeństwa nie przysporzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Dooooobre tabletki i kolor odpowiedni i bliźniaki pewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Eeee tam, ja widzę. To nie reguła że od piwa brzuch rośnie. A jak masz sprężynki w pompie to faktycznie musisz uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 A to specjalnie dla kolegi colinsa Ding -dong! -Dzień dobry pani. -A to ty Piotrusiu. Co się stało? -Tata mnie przysłał, bo dłubie przy samochodzie i nie może sobie poradzić. -Stary rusz d*pę i idź pomóc sąsiadowi. -Tata jeszcze mówił , aby pan sąsiad wziął specjalny klucz, bo tata nie ma. -A jaki? -Szklana piędziesiątka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Jedną ponoć tak na dwa dni przed zawałem mi zamontowali , tak z obrazka wynikało A podczas zabiegu w zespole był i Polak 95% jedna żyłka smalcem była przytkana , reszta tak na 25% - 18% Tylko wszystkim pchaja przez tętnicę udową , a mnie przez prawą rękę ?! WHY ? Na bramce lotniskowej niewykrywalna a w PL stosują z tworzywa które po pewnym czasie gdy juz rozepchną tętnice odpowiednio zanikają Kolego tabletki są żółte, białe i różowa , niebieskiej nie mam w jadłospisie Doktory mówiły że można pić , tylko nie powiedziały że apetyt zaniknie , ale to zależy od towarzystwa i nastawienia , po prostu przestał kręcić mnie ten sport %%% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 (edytowane) Na przelamanie rozmowu: Rozmawiają dwie koleżanki, pierwsza pyta: - No kochana i jak tam Twój wczorajszy seks? - A bardzo pozytywnie, a Twój? - No wiesz, był jak bieg sprinterski.... - Jak to? 9 sekund i po wszystkim? - Nie, sześciu murzynów i pistolet. Edytowane 18 Stycznia 2016 przez Pieer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Nie wiem co mnie tu imputujecie, ale idę do lodówki. Zdrówko Grzmocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 (edytowane) A tego lepiej zona nie opowiadac Żona wpada do domu i woła do męża: - Mam dla ciebie dobrą wiadomość! - Jaką? - Nie na darmo opłaciłeś autocasco! A ten moj ulubionu. Facet w aptece - poproszę niebieską tabletkę. Babcia obok szturcha go łkciem i pyta - na co jest ta niebieska tabletka? Facet odpowiada - babciu to nie dla ciebie. Babcia nie daje za wygraną i znów pyta - na co jest ta tabletka ? To dla mężczyzn , nie dla babci. Babcia nie daje za wygraną - no co jest ta niebieska tabletka ? Młody mężczyzna stojący obok się wkurzył i krzyknął - ta niebieska tabletka jest na jebanie. A babcia na to : - to ja poproszę cztery sztuki. Jebie mnie w krzyżu , w łokciu , w karku i w barku Edytowane 18 Stycznia 2016 przez Pieer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Przed egzaminem profesor informuje: - Odpowiedzi zaznaczajcie ptaszkiem. Głos z sali:- A długopisem można? Przestrzegając ściśle zasad etykiety wyjdziesz z przyjęcia trzeźwy, głodny i wnerwiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 I jak tu się nie przeżegnać przed wyjazdem w Polskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Edek,nie tylko Polska,na całym swiecie tak jest https://www.youtube.com/watch?v=xoFflWpNgu0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Irlandzcy cyganie zagadnienie na opowiadanie cały wieczór przy %%% i policja też niewiele im może .... Znak rozpoznawczy , wpuszczone spodnie , najczęściej dresowe w skarpetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Też macie wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) http://www.vidiload.com/15598/cool-volkswagen-ad/ Edytowane 20 Stycznia 2016 przez Fergul11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zaraz wychodzę na firmową imprezę... Trzymajcie kciuki, a ja wypiję również za Wasze zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 To miłej zabawy , łapiduchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 (edytowane) Dobre wychowanie każe wracać na śniadanie No chyba że zostaniesz u jakiejś na śniadanko z kakao Edytowane 25 Stycznia 2016 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi