JACKO29 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Kiedyś on ratował...dzisiajjego będą ratować Niósł wilk razy kilka....ponieśli i wilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Spoko, spoko. Jak zapowiedział, tak zrobił i siedział do końca. Dziś w ramach leczenia już też 2 złociste napoje pojszły. Niestety Edi kakao nie było, za to sushi owszem. Ogólnie wracam do żywych, tylko nie wiem czy warto. Tak myślę, że jeszcze dziś poobserwuję świat z drugiej strony. To jest ze strony żuli, których na co dzień zbieram z ulicy. Ten świat mnie pociąga, bo ma swoje zalety. Czas zwalnia i "tumiwisizm" się włącza. Wkraczamy do krainy nirwany i wizje są przednie. Idę do lodówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Wygoń kota z domu niech nie tupie tak głośno ! DZISIAJ Colinsie drogi pamiętaj że wolne czytaj wakacje nie powinny trwać zbyt długo , później stają się codziennością i też potrafią męczyć ! Patrz na Jacko szuka sobie chłop co by tu od rana robić , a to się z odwalanie śniegu bierze , a to śrubtokiem coś w Qq poprzykręca tudzież przerobi , jedyne co niechętnie robi to z kobitą na zakupy po przecier pomidorowy jeździ ....a gdyby pracował to całe to poszukiwanie zajęcia byłoby zbędne . Ja z radością chodzę do pracy , wtedy czas mi szybko mija i 90% personelu to kobiety .....jak przychodzi sobota to już poniedziałku doczekać się nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Spoko, spoko. Jak zapowiedział, tak zrobił i siedział do końca. Dziś w ramach leczenia już też 2 złociste napoje pojszły. Niestety Edi kakao nie było, za to sushi owszem. Ogólnie wracam do żywych, tylko nie wiem czy warto. Tak myślę, że jeszcze dziś poobserwuję świat z drugiej strony. To jest ze strony żuli, których na co dzień zbieram z ulicy. Ten świat mnie pociąga, bo ma swoje zalety. Czas zwalnia i "tumiwisizm" się włącza. Wkraczamy do krainy nirwany i wizje są przednie. Idę do lodówki... Łyknąć kroplówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Dopamina dożylnie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) albo 650mg glukophage Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Fergul11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 A tak naprawdę to nawodniające napoję pomagają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Klinika ??? Nie , to pogotowie Wrócił Colins z imprezy firmowej nad ranem , głowa mu pęka od nadmiaru %%%% ...a tu telefon dzwoni -Klinika ? -nie , to mieszkanie prywatne ...i odłożył Colins słuchawkę . Za chwilę znów telefon się odzywa , a w słuchawce facet pyta _Klinika? -Panie już mówiłem , pomylił pan numer ...I odkłada Colin słuchawkę upłynęło może z 10 sek , tel natarczywie dzwoni 3 raz Wkurzony Colins odbiera i uniesionym głosem odpowieada -Panie , jestem po imprezie , łeb mi peka , pic sie chce , a pan wydzwaniasz ....! - no ja własnie w tej sprawie , moze klinika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Cicho!....Tera Colins myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Mam taki skupiacz ino bioły tzn oddałem córce , teraz jej się przyda ! Jak czeba pogadam z nią to by koledze pożyczyła , wszak w potrzebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Colins już nie myśli. 2 dni ochlejstwa pozwoliły się zresetować. Choć skoro jeszcze odpowiada, to chyba jednak reset nie był kompletny i pora trzeci dzień zacząć. Jest urlop więc można. Przypadek autentyczny z rozmów Colinsa... Dzwoni telefon: - 999... halo, pogotowie? Słucham - ratownictwo medyczne S-ce -rzecze Colins. - Dobry wieczór. Proszę o pomoc do córki - słyszy colins w słuchawce. - Dobry wieczór, proszę podać adres - odpowiada wkoorwoiny, bo zbudzony ze snu colins... - P-dło 10 - podaje rozmówca... - Co się stało - pyta colins. - Proszę pana - słychać z drugiej strony słuchawki - mam 9-letnią córkę i nie wiem co mam robić, bo ona ma na głowie kołtuny. Proszę o pomoc! - Colins zbity z pantałyku acz silący się na odrobinę przyzwoitości odpowiada - proszę córce myć włosy, dbać o higienę i włosy rozczesywać... - Dziękuję za poradę, dobranoc - słyszy z drugiej strony. Kolejne życie uratowane, Colins idzie drzemać. Tym razem się udało. Następnym razem colins wyśle karetkę do, za przeproszeniem, sraczki, a ktoś umrze na zawał... Życie stawia nas przed trudnymi wyborami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Ale rysować potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Colinsie ciesz się że w elektrowni nie pracujesz https://www.youtube.com/watch?v=EjOy9zgC2ZQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Tego typu telefony mam na co dzień. Różnica jest taka, że w przypadku pomyłki ja pójdę siedzieć. Elektryk, co najwyżej dostanie operdol. Na szczęście niedługo wracam na zespoły wyjazdowe - w końcu spotkam się z moimi żulami, do których w ostatnich dniach staram się upodobnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Colinsie ciesz się że w elektrowni nie pracujesz https://www.youtube.com/watch?v=EjOy9zgC2ZQ Liczniki po czarnym a zrobili po niebieskim przeżyłem takie akcje Prund z kotwicy po kablu to jest dopiero PRUND albo zapałka w tarczkę aby się nie kręciła bo magnes wykryją wpięcia w instalacje to oni takie robili że chirurg naczyniowy to się przy swoim fachu chował w kieszeni A jak im gaz założyli to odwierty jak u arabów po ropę po nocach robili I co wielu bez palców i rąk chodziło pytałem od czego a oni od siły, siła szybko upala bzyk i nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Brutalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Ale jakie życiowe Jacko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Liczniki po czarnym a zrobili po niebieskim przeżyłem takie akcje Prund z kotwicy po kablu to jest dopiero PRUND albo zapałka w tarczkę aby się nie kręciła bo magnes wykryją wpięcia w instalacje to oni takie robili że chirurg naczyniowy to się przy swoim fachu chował w kieszeni A jak im gaz założyli to odwierty jak u arabów po ropę po nocach robili I co wielu bez palców i rąk chodziło pytałem od czego a oni od siły, siła szybko upala bzyk i nie ma Wszystko to jest proste do zrobienia takie przyłącze do rurki gazowej ale przed licznikiem robi się na pełnym obciążeniu linii ! wypalasz palnikiem otwór w rurce , bucha płomień , przykładasz rurkę z zaworem na końcu oczywiście otwartym , obspawujesz , zakręcasz zawór i jesteś podłączony przed licznikiem . Widziałem połowy ryb w jeziorku za pomocą lini wysokiego napięcia , przy okazji "złowił" się na śmierć "rybak" A z zapałką to nie wiedziałem że można :0 ....jak ? W nowych zegarach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Wtedy to nie było modrych liczników tylko napisałem z tarczką W nowych to robią wpięcie przed licznikiem i przed przełaczeniem prawo lewo odłączają skurwesyna aby nie zakonotował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pejta Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Wszystko to jest proste do zrobienia takie przyłącze do rurki gazowej ale przed licznikiem robi się na pełnym obciążeniu linii ! wypalasz palnikiem otwór w rurce , bucha płomień , przykładasz rurkę z zaworem na końcu oczywiście otwartym , obspawujesz , zakręcasz zawór i jesteś podłączony przed licznikiem . Ta metoda to dla samobójców - śmierć w oczach, nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Ta metoda to dla samobójców - śmierć w oczach, nie polecam. ....a jak to zrobić inaczej ? Taką metodę widziałem kilka razy i facet tłumaczył że to najbezpieczniejszy sposób , kontrolujesz ciśnienie i płomień . Przecież nie możesz zamknąć odcinka rury i wtedy wykonać otwór , gdyby zaiskrzyło to wtedy byłoby kolorowo . No chyba że teraz gazociągi są kładzione z tworzywa , to faktycznie coś innego jest w użyciu , ale w tamtych czasach gdy przyglądałem się zagadnieniu to tylko metal był w użyciu , technologia PVC raczkowała . ---------------------------------------------------------------------------------- Na prawdę trzeba być zdesperowanym żeby skorzystać z takiej pomocy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pejta Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 @Fergul11 - zapewniam Ciebie, że robi się to inaczej. Facet, który tak to robił niech chodzi do kościoła co najmniej 2 razy dziennie i dziękuje że żyje. Najbardziej rozbawiło mnie jego stwierdzenie "kontrolujesz ciśnienie i płomień". "... wypalasz palnikiem otwór w rurce" ilu aniołów musi czuwać nad takim kimś - pozazdrościć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Gazowe Aniołki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi