Fergul11 Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Dobrze że patyk i dobrze że w mrowisko ! I znowu Monia dowiedziała śię trochę o swoim Qashqaiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 A skąd ta pewność, że Monika ma wiosen 17? 99 przy nicku może przecież równie dobrze oznaczać rozmiar biustu. Dobrze ,ze to tylko marzenia podtatusiałych facetów 17 to latka z obwodem biustu 99!? Macie tatuśkowie pojechane pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Nie będę pokazywał palcami kto zwabia kobitki do siebie obiecując im pokazanie swojego siłownika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monika99 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Chlopacy dajcie sobie siana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Jakie chłopacy, jakie chłopacy? Toż to my podstarzali gawędziarze jeno jesteśmy. Ale ze swojej strony obiecuję, że już będę grzeczny, bo nie chciałbym żebyś się spłoszyła droga Moniko i uciekła nam z forum. Będę przynajmniej się starał, bo nie wiem czy mi się uda. Jakby co, to wal w łeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 A ja mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) Pewna gazeta zorganizowała konkurs na najpopularniejszy toast.Wyróżnienia przyznano:- 100 lat!- Na zdrowie!- Pijemy, by nasze dzieci miały bogatych rodziców!- Chlup, w ten głupi dziób!A wygrało:- Pij k***a!!! Edytowane 2 Lutego 2016 przez Pieer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monika99 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Tak, zrob to prosze w moim imieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Zauważ, że jako jedyny wyraziłem chęć poprawy. A mimo to chcesz się na mnie mścić? Chyba to trochę nie fair co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Zauważ, że jako jedyny wyraziłem chęć poprawy. A mimo to chcesz się na mnie mścić? Chyba to trochę nie fair co? Widocznie czułeś się winny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Moniko ! To jak ma tu być : "lużno" czy "sztywno" ? Pytam też bo to Twój "zastrzeżony temat" (?) a my sobie m.in. pozwalamy na jakieś męskie pogaduchy Jak co - to nie "podsłuchuj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Marzyciel, w głowę Colinsio,w głowę ... Będę przynajmniej się starał, bo nie wiem czy mi się uda. Jakby co, to wal w łeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 No przecie mówię, że niech trzepie w łeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Colins kto by wytrzymał tyle godzin trzepania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 No fakt, głowa mogłaby rozboleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Oooo nie tylko głowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 to tak odnośnie postów powyżej....o głowie i takich tam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 :yoda_flash_by_texturemattic: Oj niegrzeczna Ty! Nie poznaję koleżanki,oj nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Oj tam, oj tam... Jack...tak to jest ,gdy za dużo z facetami się przebywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 U większości to jest tylko sznurek co trzyma uszy aby nie odpadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Oj tam, oj tam... Jack...tak to jest ,gdy za dużo z facetami się przebywa Bo Skalarku ,jak to leciało? Facet to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 ...i na koniec by zamknąć usta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Błądzicie... i to bardzo. Zły odbiór. Szanuję mężczyzn, uwielbiam ich towarzystwo . A że b.dużo z nimi przebywam / przyjaźnię się - więc i tutaj "pozwoliłam sobie" na taki tekst - niestety nie został zrozumiały. Orazek był TYLKO I WYŁĄCZNIE nawiązaniem do postu Colinsa i Edzia (o głowie i .... ) Nikogo nie chciałam urazić .... nie należę do tej grupy kobiet. Widzę, że gdy do Waszych żartów dołączy kobieta - to boli co niektórych no bo tak - sami z siebie możemy się śmiać, ale niech to zrobi baba...uuuu zniewaga! a temat jest dostępny dla obu płci Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) Skyller pisz co chcesz będzie wesoło Edytowane 3 Lutego 2016 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Skyller pisz co chcesz będzie wesoło tiaaa.... aż skarpety pospadają Nie będę już psuć Wam zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi