JACKO29 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 I co tam miałabyś robić ? Chyba ,że nucić Marylę Rodowicz o .... sekretarce ? Patrzeć w oczy Monice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Now tym, wypadku to nie podpada pod narcyzm,a raczej pod kult!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 I co tam miałabyś robić ? Chyba ,że nucić Marylę Rodowicz o .... sekretarce ? No przecież Monia napisała, że będzie na czterech. Wiem, wiem, zboczuch jestem. A wygraną zgarnął ktoś inny. Musimy poczekać z rozwojem naszej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Gdyby nie Furer to teraz nie mielibyśmy się tu czym zachwycać a tak maszyna jest super i w dodatku na wypasie bo z takim mocnym silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 A gdzie indziej piszecie, że "nie kupuj szmelcwagena", "Folcwagen jest be, bo jest na F" czy "szwindelwagen holcwagen". Sami nie wiecie czego chcecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Ten Furerwagen przeżyje wszystkie te plastikowe szwindelwageny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monika99 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Swintuchy jedne, ja sie z Wami jeszcze rozprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Colinsie tu nie chodzi o auta + - 10 letnie , tu chodzi o zabytek , auto z epoki , jeśli można tak kolokwialnie powiedzieć . Mnie ten garbus kojarzy się z czasami " make peace no war" czyli dzieci kwiaty , a przyznasz że to była epoka i też podoba mi się z racji tego iż jest już ich niewiele i niecodzień widać je na drogach , jest to widok rzadki i będzie co raz rzadszy . Jak już wspomniałem gdzieś w mojej okolicy mieszka Polak i sprowadził sobie maluszka , odrestaurował go i jeździ latem na spacery budząc ogólne zainteresowanie przechodniów. Edytowane 13 Lutego 2016 przez Skylimera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 No ,to przynajmniej teraz nie ode mnie pałą A tak na prawdę dość tych pierdół bo z pomarańczowej stronki zrobi się różowy kącik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Wiem, wiem. Niektóre samochody są ponadczasowe i "ponadmarkowe" - np. czarna Wołga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Żądam kącika różowej landrynki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Żebyś Ty się czarnej wołgi nie doczekał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 A żebyś wiedział. Przypomniało mi się o niej, bo kiedyś mnie zawinęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 To chyba były jeszcze te czasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 No tak. Jeszcze szczeniakiem wtedy byłem, a że od urodzenia miałem głupkowate pomysły, to trochę z kumplami broiliśmy. Nie będę teraz pisał co zrobiliśmy, w każdym razie wizyta na poligonie i w dzisiejszych czasach jest zabroniona. No i nagle z lasu wyskoczyło 2 smutnych panów z krzykiem: STÓJ! SPODNIE W DÓŁ! Nie, nie byli to pedofile, tylko 2 milicjantów, którzy uznali, że gdy zabiorą takim chudzinom jak my (a było nas chyba z pięciu czy sześciu) paski od spodni, to nie uciekniemy, bo portki nam spadną. W każdym razie zawinęli nas do czarnej Wołgi i zawieźli na komisariat MO. Po serii przesłuchań czy przypadkiem nie jesteśmy wrogami słusznego ustroju (a mieliśmy raptem po kilkanaście lat ), wypuścili nas nakazując zameldować się ojcom najpóźniej na drugi dzień na komendzie Milicji. Nie muszę chyba dodawać, że po wizycie rodzicieli na komendzie, mieliśmy delikatnie rzecz ujmując, ciche dni (ale za to bolącą doopę). Mimo to wszyscy wyrośliśmy na porządnych obywateli (a tak mi się przynajmniej wydaje). Tylko głupkowatość mnie nadal nie opuszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Colins ! Mnie chyba też .... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 (edytowane) ....mnie Babcia powtarzała - " jak się bawisz na podwórku to uważaj na czarną Wołgę , bo porywa dzieci" . Miałem wtedy .....no do przedszkola chodziłem , nawet w starszakach jeszcze nie byłem , a świadomość że czarna Wołga jest BE była silna wszak Babcia to nie byle jaki autorytet był i JEST !!! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kured , landrynek IM się zachciewa , a chociaż wszystkie zęby macie ? ...żeby pochrupać ! podobno do possania to najlepiej jakby zębów nie było ? Edytowane 8 Lutego 2016 przez Fergul11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Od kukułek i landrynków właśnie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Przed bramą do nieba stoi Święty z wodą święconą w misce. Przed Nim ustawiły się w kolejce zakonnice zmierzające do nieba. Święty powiedział do pierwszej zakonnicy: - Jeśli siostra dotykała męski członek, to niech siostra zanurzy daną część ciała do misy, a grzechy zostaną odpuszczone. Zakonnica zanurzyła w wodzie palca i poszła do nieba. Następna stojąca w kolejce siostra powiedziała Świętemu, że współżyła z mężczyzną. Nagle z końca kolejki krzyknęła siostra - Jeśli Ona wsadzi tam d*pę to Ja tego nie wypiję! Doloze moj ulubiony jeszcze : Żona do męża Kochanie myślisz że jestem płytka? - No co Ty, przecież wchodzi do końca... Edytowane 9 Lutego 2016 przez Pieer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Policjant aresztuje bacę za pędzenie śliwowicy , - ależ ja nie robię bimbru , panie władzo ! - ale aparaturę macie . - to może lepiej aresztujcie mnie za gwałt ? - a zgwałciliście kogoś ? - nie ! Ale aparaturę mam ! Miłego Dnia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucka38 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) O bacy jest sporo Straż graniczna zatrzymuje bace przy próbie przejscia przez zieloną granicę. .. Baco , a wy to gdzie sie wybieracie ? ! Eee , teroz to juz do d*py! Edytowane 13 Lutego 2016 przez mucka38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Mówi ojciec do syna: - Synu, znalazłem ci wspaniałą kandydatkę na żonę! - Ale tato... sam potrafię znaleźć sobie dziewczynę... kto to jest? - To córka Kulczyka! - Suuuper! Trzeba było tak od razu! Ojciec udaje się do Kulczyka na rozmowę: - Dzień dobry Panu! Wydaje mi się, że znalazłem doskonałego kandydata na męża Pańskiej córki! - Wie Pan... ale ja nie szukam męża dla mojej córki... - Ależ to wiceprezes Orlenu. - Cudownie! To zmienia postać rzeczy! Następnie ojciec udaje się do prezesa Orlenu: - Witam Pana Panie prezesie! Przychodzę z dobrą nowiną - mam idealnego kandydata na wiceprezesa w Pańskiej firmie. - No tak.. Ale ja nie szukam nikogo na tę posadę. - Jest Pan pewien?! To zięć Kulczyka! - Ooo! Chyba, że tak! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) To dla tych co nie chcą świętować (w załączniku ) A może lepiej być romantyczny... ? Mój mężczyzna jest najbardziej romantyczny na świecie ! Na Walentynki aż się rozpłakał kiedy zobaczył serduszko, które wydrapałam mu na masce jego ... walentynki odwoĹ‚ane.doc Edytowane 14 Lutego 2016 przez nowy 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi