Krzys18321 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Witam od niedawna jestem posiadaczem primery p11L z dwu litrowym silnikiem szesnascie zaworow stoczterdzieaci kuca i moje pytanie do was kieruje jestem pewny ze napewno mi pomozecie mianosicie chce sprawic aby mojej biedronce dodac troche wiecej koni mechanicznych mysle nad zmiana walkow rozrzadu oraz kolektora ssacego chyba ze sa tez inne opcje jestem na nie otwarty i ogolnie co myslicie o moim pomysme pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draby Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Poczytaj sobie o tuningu SR20DE (to Twój silnik). Jest tego pełno na tym forum jak i wielu innych forach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Na początek jakiś wielki filtr powietrza a na koniec kolektor wdechowy i można sporo ugrać do tego mod rozrządu i coś udłubiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 taaa, zmień forum, albo kilknij google i wpisz "Cichociemna, czyli WP11.144 by VILQ" ze 140 zrobił 170KM bez stożków ale na podstawowych modach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 zmień forum, jak tak tu źle to po co przesiadujesz???????? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 taaa, zmień forum, albo kilknij google i wpisz "Cichociemna, czyli WP11.144 by VILQ" ze 140 zrobił 170KM bez stożków ale na podstawowych modach.. Mody są ogólnie znane wystarczy czytać szukać a to co daje filtr powietrza to ja wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 ja tu tylko zaglądam i czasami dzielę się wiedzą.. a napisałem " zmień forum " bo tu wiele osób niema co podkręcają sr20, a tym bardziej żeby to opisywali.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 wysoka wartość merytoryczna postu jak na osobę z tytułem moderatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 wiem, ze nie dorównuję Twoim w tym poście no ale muszę z tym jakoś żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Nie drażnij Moda bo teń Ci Bana doda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Nie drażnij Moda bo teń Ci Bana doda nie przesadzaj, za co?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 wysoka wartość merytoryczna postu jak na osobę z tytułem moderatora za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Nie przesadzaj to nie Elektroda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi