Pinki18 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 U mnie dwa dni robili. Zepsute byly maty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiego Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 U mnie najpierw sprawdzili napiecie(zajelo im to 5 minut) a nastepnego dnia zmienili matę kierowcy w jakąś godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki18 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 U mnie dwa fotele sprawdzali 2h. Wymiana dwa dni. Oba fotele. Serwis we Wro. Nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Nie polecam. Jakieś szczegóły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grand100 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Witam brak 1 pieczątki w książce serwisowej a samochud sprowadzony z Luksemburgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3Rni Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 (edytowane) U mnie wymiana mat grzewczych dwóch foteli to cykl 3 wizyt w ASO Toruń, pierwsza wizyta to diagnoza i pismo do nissana, druga zalecenie nissana aby aso dokładnie zbadało maty ( a nuż się uda "posklejać" - a guzik nie udało się) i w najbliższą środę wymiana, czas szacunkowy 4godz. Do 3 razy sztuka mam nadzieję bo w takim tempie to grzanie będzie dopiero na wiosnę ===================================== popsute maty grzewcze - ASO 3:0 oddałem Kaśkę o 9 rano odebrałem ok.15, wg fachowców maty wymienione wszystko działa.... ruszam do domu i czekam na efekty... i kicha, telefon do ASO i niestety kolejna wizyta mnie czeka - to już będzie 4 wizyta, nigdy nie pomyślałbym, że z prostej usterki urośnie taki problem jedyny pozytyw ostatniej wizyty to pięknie wymyty samochodzik, za to mały plusik dla Yamy Edytowane 10 Lutego 2017 przez 3Rni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 To nie sprawdzają przed wydaniem czy działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr Horhe Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 U mnie po wymiany maty grzejnej kierowcy mówili że sprawdzali a dalej nie grzeje,no i co im zrobisz? na forum się można powyżywać....I umówić się na kolejną wizytę. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian815 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Sprawdź może kostka się wypieła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr Horhe Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Od tego zacząłem, od kostki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 A spalony bezpiecznik wymieniłeś, a ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr Horhe Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Nie wiem jak z bezpieczniki ale podświetlenie przycisku podg. fotela działa ,tylko mata po wymianie jak nie grzała tak nie grzeje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3Rni Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) mam dokładnie to samo i jutro jadę kolejny raz na zmagania mata-aso po serwisie: maty grzeją, podobno coś się tam im "zagięło" podczas poprzedniej instalacji, teraz poprawili i 4 litery są już podgrzewane Edytowane 18 Lutego 2017 przez 3Rni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr Horhe Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Kolejna wizyta w Aso .temp.fotela kierowcy 26st.a pasażera 35st..będą pruli wiązki od fotela do zasilania ale dopiero na kolejnej wizycie. . Odświeże temat, w jednym aso mieli pruć wiązki ale dałem szansę innemu aso niż poprzednio. Ci stwierdzili ze to przycisk i po tygodniu go wymienili ale fotelowi to nie pomogło. Po niewczasie wróciłem do poprzedniego (zrezygnowany)aso a oni że to jednak matą (bo niby co innego),no i zamówili mi te matę (po raz drugi).Następnię odezwało się aso od przycisku że to jednak mata, jest do wymiany...i podeszli do sprawy ambicjonalnie że wymienia obie maty (od poopy i od pleców )bo niby się zakłócają czy coś. (Od pleców grzeje normalnie )tak że dzisiaj od 13 do 18 się nie wyrobili i żeby mnie udobruchać dali x-traila w diselu żebym mógł do domu dojechać a oni w sobotę to zakończą jakoś mam nadzieję szczęśliwe uffff, (oczywiscie odmówiłem zamówionej maty u pierwszego aso)......a moja pani mówi że to ładny nikuś jej jest i już i tyle i będzie nim jeździć i jeszcze mu kupi gwarancjoubezpieczenie na dalszą drogę ehhh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr Horhe Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Odebrałem nikusia i fotel grzeje,oddałem x-traila i jak wsiadłem do QQ to zmalał w środku...W x zawieszenie jest bardziej komfortowe,biegi wchodzą precyzyjniej ale układ kierowniczy stawia trochę większy opór na kierownicy (może przez 19"koła,balony) do którego idzie się przyzwyczaić jak do silnika ,którego dźwięk jednak dochodzi do kabiny. W środku jak QQ ale wersja na skórze, 4x4, lepsza też elastyczność silnika diesel. Nie podobają mi się białe klosze tylnych lamp,auto też białe 1555 przebiegu także czuć nówką...no ale mógłbym jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian4635 Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Czy ktos sie orietuje gdzie znajduje sie bezpiecznik od podgrzewania foteli model 2.0 2010 rok Wielkie dzieki za podpowiedz Czy ktos sie orietuje gdzie znajduje sie bezpiecznik od podgrzewania foteli model 2.0 2010 rok Wielkie dzieki za podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 17 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 nie ten dział :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Czy ktos sie orietuje gdzie znajduje sie bezpiecznik od podgrzewania foteli model 2.0 2010 rok Wielkie dzieki za podpowiedz Czy ktos sie orietuje gdzie znajduje sie bezpiecznik od podgrzewania foteli model 2.0 2010 rok Wielkie dzieki za podpowiedz Damian,powinieneś szukać w dziale Qashqai;a J10 tu jest J11 (nowy) Ale masz tu:http://forum.nissanklub.pl/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_id=28824 W PDFie znajdziesz ten bezpiecznik.Na dalszą pomoc licz dopiero po użyciu wyszukiwarki w swoim dziale (prawy górny róg strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta21 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 U mnie problem podgrzewania fotela zdiagnozowany i usunięty w 5 minut (!!!) u chłopaków w Yama Toruń. Kabelek. A więc ani kostka, ani mata, ani bezpiecznik. Niniejszym po raz kolejny polecam tę ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszwi Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Witajcie, u mnie zauważyłem ze grzanie działa z opóźnieniem, muszę naprawdę dłuższa chwile poczekać aby poczuć grzanie d... . Jutro zacznę od sprawdzenia kostek, bo bezpieczniki raczej ok. Czy ktoś możne podpowiedzieć które to są kostki? Przypuszczam ,że to te z 3 przewodami. A czemu fotel kierowcy ma tylko 3 wiązki (przypuszczam, grzanie/poducha/czujnik pasów), a u pasażera mam 4 kostki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kebry Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Witam . Mam podobny problem z grzaniem foteli ale pytanko moje jest czy to podlega gwarancji ??? (Gwarancja dodatkowa 5+) bo serwis powiedział że Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszwi Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 U mne tez pomogło z kabelkiem, rozlączylem, uzylem Kontaktu i jest OK, grzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavllo Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 4 godziny temu, Kebry napisał: Witam . Mam podobny problem z grzaniem foteli ale pytanko moje jest czy to podlega gwarancji ??? (Gwarancja dodatkowa 5+) bo serwis powiedział że Nie Wg mnie tak, bo to jest chyba układ elektryczny... Pewnie mylą to z tapicerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kebry Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 układ elektryczny ponoć nie podlega gwarancji , tak mi powiedziano w serwisie Gdzie można dostać ogólne warunki gwarancji by sprawdzić jak i co podlega ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi