smutekh Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Jak to jest realizowane?Na tylnym moście wiszą mi poucinane kable i wolna kostka a na tunelu jest włącznik.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Twoje auto było w oryginale wyposażone w "elektroamory" ... gdzieś w okolicach ham. ręcznego powinieneś mieć przełącznik "comfort-sport" (z tego co pamiętam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 w oryginalnych amortyzatorach były elektrozawory które przestawiały średnice otworu ale o tym to już możesz zapomnieć takich amortyzatorów już nigdzie nie dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutekh Opublikowano 8 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Dzięki.Więc wiązka do likwidacji.Nie ma tego złego......Będzie lżejszy o wiązkę to będzie mniej palił :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Hehe, a ja wiem gdzie są takie amory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Ja też gdzieś je widziałem, ale nie pamiętam gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutekh Opublikowano 8 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Pewnie u lemmyego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 ... w garażu, padnięte https://goo.gl/photos/TDW7oG7FXEq1cBNW6 ... ponoć opłaca się je zregenerować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutekh Opublikowano 9 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 A przednie nie mają tej regulacji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Lemmy, ale ja widziałem gdzieś, kiedyś nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Z przodu? ... nie wiem Nowe ... są, ale to już inna generacja ... pole magnetyczne zmienia charakterystykę płynu ( chyba?) No i kupę kasy kosztują ... do limuzyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 ja miałem regulowane wszystkie 4 amorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Możliwe, te u mnie są wyjęte z Tomkowego dzika ... i zdaje się że w budzie z przodu jakieś wtyczki też dyndały ale amory były już zwykłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Z przodu? ... nie wiem Nowe ... są, ale to już inna generacja ... pole magnetyczne zmienia charakterystykę płynu ( chyba?) No i kupę kasy kosztują ... do limuzyn Nie do limuzyn, tylko do Waszych fał szóstek nowe takie widziałem i rzeczywiście więcej kosztowały niż zwykłe, ale chyba aż takiej tragedii nie było, nie pamiętam dokładnie ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 ja jak szukałem do swojego, to tylko w serwisie były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi