smutekh Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Jak w temacie.Gdzie kupić i po ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Do jedynki czy dwójki? No i dlaczego je zmieniasz, ubite? Pytam bo sam niedawno nabyłem komplet używek w fajnym stanie, ale od T2 5d ... będę musiał je zaadaptować do T1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutekh Opublikowano 9 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 WD21 jak w podpisie.Zmieniam bo są tak skorodowane że rdza na tulejkach wygląda jak choinka.Rozepchała gumę.Nowe to nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Z telefonu pisałem więc nie widziałem podpisu poduszki od T2 nie pasują, tzn. 1,2 i 4 będą OK ... ale 3 i 5 łapy są inne (niżej osadzone) niż w T1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutekh Opublikowano 9 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Znalazłem komplet nowych za 150 zł.Dobra cena?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Bardzo dobra ... na pewno 10 szt. ? ja za komplet używek dałem stówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutekh Opublikowano 9 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 10 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAINE Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Też potrzebuje komplet poduszek pod budę w T2 bo proszą się o wymianę.Czy bez problemu można to samemu podmienić czy jest jakaś większa filozofia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Wysoki lewarek i po kolei stronami da się wymienić ... tak jakbyś lift budy robił Ja ze względu na stan budy podkładałem jeszcze jakąś deskę pod podłogę co by lewarek nie przeszedł do kokpitu Podnoszenia za progi raczej bym unikał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAINE Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 To będę musiał się rozejrzeć i zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutekh Opublikowano 12 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Jak transakcja dojdzie do skutku to podam wam namiary.W poniedziałek mam dzwonić.Podobno ma więcej kompletów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAINE Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Będę wdzięczny jak dostaniesz info , muszę rozejrzeć się też za innymi poduszkami pod silnikiem i pod skrzynią redukcyjną bo w jakieś wibracje wpadają poszczególne elementy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Pewnie nie lubi 1500 obr/min, nie wydaje mi sie żebyś sobie z tym poradził ale próbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAINE Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Pewnie nie lubi 1500 obr/min, nie wydaje mi sie żebyś sobie z tym poradził ale próbuj. Na Mój rzut oka choć nie jestem mechanikiem któraś z poduszek jest trafiona. Wymiana poduszki pod silnikiem czy skrzynią tego sam nie zrobię bo to większa rzeźba. Masz inne propozycję czemu może telepać drążek skrzyni redukcyjnej albo silnik bardziej kolebać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Wymiana poduszki pod skrzynią to żadna filozofia, podkładasz lewarek żeby nie opadła skrzynia i wymieniasz, pod silnikem jest gorzej bo ciasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutekh Opublikowano 17 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Niestety......jak to się mówi "wkradł się błąd".Faktycznie są poduszki za 150 złotych...........tylko że za sztukę.Ja rezygnuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 No to orginały żadna firma nie produkuje zamienników Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutekh Opublikowano 17 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Ale jak by ktoś był na tyle bogaty to macie link.http://allegro.pl/poduszka-ramy-nissan-terrano-pathfinder-wd21-2-4-i5167804561.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 A jakby z Deuterem pogadać, to może by dorobili na wzór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Jest taka firma która regeneruje elementy gumowe zawieszeń może by sie podjeli produkcji poduszek pod bude, silnikowe do terrano robią http://tedgum.pl/jak mi sie uda dziś to podjade i zapytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Problem tylko w tym ze t1 jest ze stare zeby jakijs firmie oplacalo sie to robic w cenie za ktora bedzie sens to kupowac. Ja zaadaptowalem od t2 ale potrzebowalem tylko 4 szt. Ale tak sobie mysle ze poduchy budy sa na tyle proste ze mozna samemu dorabiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutekh Opublikowano 19 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Oczywiście zgadzam się z tobą całkowicie.Z dorobieniem zero problemu.Tylko że napaliłem się na cenę bo myślałem że komplet jest za 150.To wtedy mijałoby się z celem dorabianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Poduszki nr 1, 2 i 4 w T1 oraz wszystkie w T2 (obojętnie 3 czy 5d) ... nie mają jakichś specjalnie wymyślnych kształtów - z pewnością można je dorobić Poduszki nr 3 i 5 w T1 są już bardziej "fantazyjne" ... ale chyba można je zastąpić tymi pozostałymi ( liczy się wysokość) Dzwońcie do gości handlujących ramami ... ja od takiego kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Do Monterey-a podobno podchodzą z.....ciągnika rolniczego MTZ w przyjaznej dla kieszeni cenie. Może to jest jakiś trop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAINE Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Poszukiwane poduszki pod budę, ktoś coś robił ostatnio ? Edytowane 20 Grudnia 2015 przez lemmy69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi