ADIX Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 (edytowane) Uwaga na możliwość wyłudzenia zaliczki przy tak niskich cenach !!!!!! Pierwszy wskaźnik zbyt niska cena !!!!. Drugi to brak numeru telefonu. !!! Edytowane 24 Lutego 2014 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusDE Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Niedawno kupiłem swojego z 2007r na fulu, benzyna z gazem za 9500€ i nie uważam ze strasznie przeplacilem. Na dzień dzisiejszy w całych Niemczech najtańszy QQ jest za 6tys € i za chwile stuknie mu przebieg 400tys. Tamten tyle pewnie tez miał albo pływał w jakimś jeziorze czy jest po stłuczce z walcem. Ale jedz, oglądnij i zdaj relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrek68 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 (edytowane) Wypełniłem formularz w ogłoszeniu z prośbą o kontakt i czekam na odzew. Jak sie uda to umówie się na spotkanie i zdam relację. Już wszystko wiadomo Dostałem taką oto odpowiedź: "WitajDziękuję za zainteresowanie moim samochodem. Samochód jest nadal dostępny i jest w doskonałym stanie. Samochód jest zarejestrowany w Polsce na moje nazwisko z tytułem własności i jest oczyszczony z wszelkich zobowiązań. Pojazd nie ma zarysowań ani uszkodzeń jakiegokolwiek rodzaju . Silnik jest utrzymany w bardzo dobrm stanie. Ja osobiście szukam samochodu z kierownicą po prawej stronie. Mieszkałem w polsce ale niedawno przeniosłem się do Wielkiej Brytanii, ponieważ próbuję otworzyć małą firmę tutaj. Cena obejmuje transport do adresu.Z poważaniemRobert," Edytowane 25 Lutego 2014 przez Pietrek68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusDE Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 No to wpłacaj zaliczkę na poczet transportu i niech go przywożą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 (edytowane) Czekaj podam ci mój numer konta przynajmniej w dobre ręce kasa trafi a nie do Nigerii )))))) Panowie takie pseudo ogłoszenia trzeba zgłaszać , tak jak ja zrobiłem ja tylko kolega je wkleił i już ich nie ma A okazje to trafiają się jak sprzedaje auto w średniej giełdowej cenie modelu ale jest zadbane i serwisowane i bez wypadku. Więc polecam skupić się na takich ogłoszeniach. Oczywiście wszystko potwierdzone w ASO wizyta przed zakupem - warto zainwestować 300-400pln a można zyskać kilka tysięcy. Edytowane 25 Lutego 2014 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrek68 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Czekaj podam ci mój numer konta przynajmniej w dobre ręce kasa trafi a nie do Nigerii )))))) Panowie takie pseudo ogłoszenia trzeba zgłaszać , tak jak ja zrobiłem ja tylko kolega je wkleił i już ich nie ma A okazje to trafiają się jak sprzedaje auto w średniej giełdowej cenie modelu ale jest zadbane i serwisowane i bez wypadku. Więc polecam skupić się na takich ogłoszeniach. Oczywiście wszystko potwierdzone w ASO wizyta przed zakupem - warto zainwestować 300-400pln a można zyskać kilka tysięcy. Jak jeszcze na takie trafię to sam zgłoszę, a zniknęły naprawde szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusDE Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Nie będziesz trafiał na takie ogłoszenia jak zamiast dawać wyszukiwanie od najniższej ceny zrobisz zupełnie odwrotnie. I wyłudzeń nie będzie i auta raczej przyzwoite. Okazje już wyjaśnił kolega wyżej a za taka cenę jak tamto było to raczej od ojca musiałbyś kupować allbo wujka przeprowadzajacego sie do tej Anglii. W autach lepiej okazji nie szukać zaoszczędzona kwota może sie szybko skończyć płacąc w warsztatach albo przyjemność z jazdy odbierze "prawda o aucie". Wejdź na mobile.de tam masz dużo opcji do zaznaczenia, jak już pozaznaczasz wszystko co ci sie marzy to na koniec omin szerokim łukiem tureckich handlarzy i zaptaszkuj "Privat" Tanio nie będzie. <-- Ale za to Deutsche Fahrzeug. A po auta "nur fur EXPORT oder handler" to tylko z Laweta możesz sie wybierać. <-- Ale za to tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Piotrek - a nie rzuciło Ci się w oczy chociaż to, że nie było numeru telefonu??? Ty gdybyś sprzedawał, to na pewno numer byś podał. Szybciej się jest przecież dogadać i wytłumaczyć, poinformować przez telefon niż pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Nie będziesz trafiał na takie ogłoszenia jak zamiast dawać wyszukiwanie od najniższej ceny zrobisz zupełnie odwrotnie. I wyłudzeń nie będzie i auta raczej przyzwoite. Okazje już wyjaśnił kolega wyżej a za taka cenę jak tamto było to raczej od ojca musiałbyś kupować allbo wujka przeprowadzajacego sie do tej Anglii. W autach lepiej okazji nie szukać zaoszczędzona kwota może sie szybko skończyć płacąc w warsztatach albo przyjemność z jazdy odbierze "prawda o aucie". Wejdź na mobile.de tam masz dużo opcji do zaznaczenia, jak już pozaznaczasz wszystko co ci sie marzy to na koniec omin szerokim łukiem tureckich handlarzy i zaptaszkuj "Privat" Tanio nie będzie. <-- Ale za to Deutsche Fahrzeug. A po auta "nur fur EXPORT oder handler" to tylko z Laweta możesz sie wybierać. <-- Ale za to tanio. Nie wszystkie w DE privat są prywatne )) Prawie połowa to handlarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucka38 Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Jałowa dyskusja,kilka postow nic nie dających :-)Ludzie są cały czas naiwni (delikatnie to ujmując) i stąd takie ogłoszenia .Nie dziwią mnie osoby starsze lub chore , Ich jest mi szkoda i jestem dla nich pełen współczucia , ale jeśli młody i zdrowy człowiek laszczy się na coś takiego , to nic innego jak brak logiki w tym co robi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Mucka jestes nowy w miare ale dobrze napisane. Polać mu!!Dlaczego wciąż przyciąga nas o wiele niższa cena?Tyle się trabi w TV,radio,w internetach. Nawet Otomoto zrobiło akcje,usuwa zaniżone ceny a ludzie nadal łapią się na "okazje"wpłacaja zaliczki ;oa później zgrzytanie zębów i placz bo popłynąl na powiedzmy 20 tysi.A dobrze,jesteś debil to płać. W dobie takiego nasyconego rynku płacić a obejrzenie samochód??Sory ale trzeba być kompletnym kretynem.Akcje typu wpłata na Western Union,przelew allegro na "allegrowe konto" Ludzie takiego czegoś nie ma-NIE ISTNIEJE!!!tak samo jak Volvo z 2012 r za 22 tys zł.amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Głupich nie sieją , sami się rodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrek68 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Piotrek - a nie rzuciło Ci się w oczy chociaż to, że nie było numeru telefonu??? Ty gdybyś sprzedawał, to na pewno numer byś podał. Szybciej się jest przecież dogadać i wytłumaczyć, poinformować przez telefon niż pisać. Oczywiście że dałbym telefon. Poczty nie sprawdzam co 15 minut a przez telefon szybciej i wygodniej się dogadać. Dzięki wszystkim za odpowiedź. Jak coś znajdę i będę miał pytania nieomieszkam napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amarok Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Jestem nowy na forum, dlatego chciałbym się przywitać. Od kilku miesięcy szukam mojego pierwszego samochodu. Jednym z modeli, który mnie interesuje jest właśnie Nissan Qashqai. Zainteresowało mnie poniższe ogłoszenie: http://otomoto.pl/nissan-qashqai-salon-pierwszy-wlasciciel-C32507491.html Czy ktoś z forumowiczów interesował się już tą ofertą a może nawet oglądał samochód? Czy na podstawie zdjęć można potwierdzić wspomniane w ogłoszeniu wyposażenie Tekna? Czy znawcy tematu są w stanie na podstawie zdjęć ocenić czy samochód mógł mieć wypadek wymagający prac blacharsko-lakierniczych? I ostatecznie czy oferowany samochód jest wart tych pieniędzy? Jak wypada to Waszym zdaniem na tle innych ogłoszeń? Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysz14 Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Tekna to chyba nie jest raczej acenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amarok Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 A czy mógłbym prosić o jakieś wskazówki, po czym można to stwierdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 brak wielu elementów wyposazenia jakie były w Teknie, widać od razu że to Acenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahazomor Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) w 2007 i 2008 roku nazywało się to tekna, a miało uboższe wyposażenie niż tekny z poźniejszych lat, już była o tym mowa na forum, ja mam taką teknę z 2008 i wyposażenie mam takie jak na zdjęciach tu masz więcej info http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/91978-qq-b%C5%82%C4%99dny-wpis-do-dowodu-nie-ten-wariant-samochodu/?hl=%2Btekna+%2Bpack&do=findComment&comment=942765 Edytowane 14 Marca 2014 przez rahazomor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 OK, zwracam honor pamiętam wersje wyposażeniowe QQ od 2009r, stąd moje błędne założenie, że wcześniej było podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amarok Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Czy ktoś z Was może ma dostęp do oficjalnego katalogu tego modelu na polski rynek z 2007 roku? Najstarszy jaki udało mi się do tej pory zlokalizować datowany jest na 2009 rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 w latach 2007 oferta QQ przedstawiała się następująco : VISIA Tekna/Acenta Tekna Pack / Acenta Pack Visia była podponie wyposażona do obecnej (elektryka/klima/radio/bluetooth) Tekna/Acenta - róznica w kolorystyce wnętrza - Tekna - czarne - Acenta - pomarańczowo - brazowe do tych wersji można było zamówić szklany dach oraz pakiet (chyba ) komfort - czyli ESP i Tempomat Acenta Pack i Tekna Pack - róznica w kolorystyce wnętrza - opcja nawigacja satelitarna W wersji Acenta/Tekna koła alu 16" Tekna Pack/Acenta Pack - 17" dopiero w 2008 roku zmieniono specyfikację na VISIA - Acenta - Tekna w 2008 r. pojawiły się ciemne szyby w Teknie natomiast pojawiła się pod koniec roku 2008 wersja Lounge która jako pierwsza (zbudowana na bazie Tekny) posiadała 18" koła / relingi dachowe / BOSE i nowy system nawigacji tj Nissan Connect oraz tapicerką skóra + materiał to tak w skrócie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot505 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Do tego należy dodać wersję "Tekna Premium" która pojawiła się w 2008 roku, w niej było wszystko za wyjątkiem relingów i głośników Bose. Silniki 2,0 benzyna i 2,0 dci, napęd 4x4, przekładnia manualna lub automat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Do tego należy dodać wersję "Tekna Premium" która pojawiła się w 2008 roku, w niej było wszystko za wyjątkiem relingów i głośników Bose. Silniki 2,0 benzyna i 2,0 dci, napęd 4x4, przekładnia manualna lub automat. to była zwykła wersja Tekna Pack - relingi pojawiły się w wersji tekna w 2009 jak dobrze pamietam wraz z BOSE i 18" kołami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot505 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Wiem co kupowałem i używałem przez 5 lat. -)) Teraz mam najnowszego w wersji tekna 4x4, 1,6 dci, manual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chesteros Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 to była zwykła wersja Tekna Pack - relingi pojawiły się w wersji tekna w 2009 jak dobrze pamietam wraz z BOSE i 18" kołami Była jeszcze wersja I-Way pomiędzy Accenta, a Tekna. Różnica do Tekny były tylko ksenony, nagłośnienie Bose, kluczyk i jeszcze w Teknie ze względu na subwoofer w kole był tylko zestaw naprawczy zamiast dojazdówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi