BartoszN Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Była jeszcze wersja I-Way pomiędzy Accenta, a Tekna. Różnica do Tekny były tylko ksenony, nagłośnienie Bose, kluczyk i jeszcze w Teknie ze względu na subwoofer w kole był tylko zestaw naprawczy zamiast dojazdówki. no prawie bo 1 wersja I-WAY to było Acenta + relingi dachowe + szklany dach + srebrne klamki zewnętrzne + tapicerka z wersji Lounge (skóra+materiał) + 18" felgi alu (które na tamte czasy nie były dostępne nawet w Teknie ) + nawigacja + aluminiowe nakładki na pedały później ta wersja I-Way została zmodyfikowana czyli brak srebrnych klamek + zwykła tapicerka z Tekny + felgi 17" i za (jak dobrze pamietam ) 800 zł 18" alusy ( i 18" alusy jako opcja pojawiły sie w Teknie ) a następnie wersja I=WAY + pakiet chrom ( chromowane klamki / listwa na zderzaku / wkładki przy halogenach / nakładki na progi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACEK1952 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 (edytowane) Była jeszcze wersja I-Way pomiędzy Accenta, a Tekna. Różnica do Tekny były tylko ksenony, nagłośnienie Bose, kluczyk i jeszcze w Teknie ze względu na subwoofer w kole był tylko zestaw naprawczy zamiast dojazdówki. Kolego , stwierdzenie że przy systemiem BOSE z subwoferem był zestaw naprawczy , a nie dojazdówka nie jest prawdą. SUBWOFER JEST TAK UKSZTAŁTOWANY,ŻE SWOBODNIE MIEŚCI SIĘ W KOLE DOJAZDOWYM! Mam taki zestaw /TEKNA 2009/. Edytowane 21 Marca 2014 przez JACEK1952 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chesteros Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Kolego , stwierdzenie że przy systemiem BOSE z subwoferem był zestaw naprawczy , a nie dojazdówka nie jest prawdą. SUBWOFER JEST TAK UKSZTAŁTOWANY,ŻE SWOBODNIE MIEŚCI SIĘ W KOLE DOJAZDOWYM! Mam taki zestaw /TEKNA 2009/. Może masz rację. Chodziło mi o to, że w czasie jak ja kupowałem( koniec 2012) do wersji tekna był tylko zestaw naprawczy, a do I-way dojazdówka. Jest jakiś wątek na forum o dopasowaniu qq z bose do dojazdówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) Może masz rację. Chodziło mi o to, że w czasie jak ja kupowałem( koniec 2012) do wersji tekna był tylko zestaw naprawczy, a do I-way dojazdówka. Jest jakiś wątek na forum o dopasowaniu qq z bose do dojazdówki. w wersji QASHQAI+2 w specyfikacji TEKNA (czyli z BOSE ) nie było koła dojazdowego tylko zestaw naprawczy od początku jak pojawiło sie nagłośnienie BOSE w QQ+2 Edytowane 28 Marca 2014 przez BartoszN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chesteros Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 w wersji QASHQAI+2 w specyfikacji TEKNA (czyli z BOSE ) nie było koła dojazdowego tylko zestaw naprawczy !!! od początku jak pojawiło sie nagłośnienie BOSE w QQ+2 Dokładnie to napisałem, to po co te wykrzykniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badi Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Panowie na 99% będę w okolicach października sprzedawał swojego QQ FL. 2.0 dCi AT 2010 rok Tekna. Czarny z jasną tapicerką. Dzisiaj 92tkm. Salon PL oczywiście. Gdyby ktoś z forumowiczów byłby zainteresowany to proszę pisać. Auto na chwilę obecną 1000% bezwypadkowe. Oczywiście jestem pierwszym właścicielem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykk Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) Hej wszystkim! Od jakiegoś czasu poszukuję autka. W krętu gmojego zainteresowania jest QQ. Znalazłem na gratce coś takiego http://moto.gratka.pl/tresc/nissan-qashqai-i-1-6-visia-16301972.html#d92eeb91f9b20f69,1.html?utm_source=brk Trochę się naczytałem o tym modelu. Możecie sprawdzić czy cena jest adekwatna do wyposażenia oraz rocznika? Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez erykk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusDE Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Poliftowy golas. Przyjemność z jazdy porównywalna do Dacii Logan Jestem użytkownikiem kilku for internetowych i nigdzie jak tu nie jest tak pomijane wyposażenie auta które stanowi 40% jego wartości i 80% przyjemności z jazdy. Jak ci nie zależy na wyposażeniu to poszukaj gdzieś na wyprzedaży z zeszłego rocznika nowego samochodu. Moja znajoma brała QQ w 2011 auto z 2010 chyba jeszcze bardziej gołe (o ile to możliwe )jak to i netto (auto na firmę w Niemczech) zapłaciła niewiele ponad 13tys €. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
browarek79 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Nie słuchaj go, nawet auto w bieda wersji da ci dużą frajdę z jazdy ; ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) Okazja Cenowa http://www.komornik.slask.pl/licytacje/nisasn-quashqai-2-z-2011-r/ może się komuś przyda Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusDE Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) Browar bida-edyszyn tez można jeździć, nikt nie zaprzecza. F125p też i czuć się jak w F1 (bez końcówki). Z ciekawości popatrzyłem na wyprzedaże i znalazłem coś za 60 tys nowe. Nie wiem czy netto czy Brutto czy grubas czy bidak. Sam musisz podzwonić i popytac. http://www.pacificcars.pl/promocje_pokaz,88.html Adix cena wywoławcza. Wpłać wadium, stan do licytacji i powiedz za ile odjechał To jak auto z alledrogo za zeta Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez kajusDE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykk Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Nie słuchaj go, nawet auto w bieda wersji da ci dużą frajdę z jazdy ; ] Z jednej strony masz rację - bo proste auto, to auto mniej awaryjne. Ale z drugiej strony chciałoby się mieć te wszystkie nowinki techniczne... A z tym komfortem jazy porównywalnym z Daca Logan to mówisz poważnie czy żartujesz Bo to zupełnie dwa różne autka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusDE Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Nie siedziałem nawet w Logan Ale za to często widzę QQ koleżanki a czasem nawet się karne i pomimo tego że ma ładniejsze lampy i zderzaki to nie zamienił bym się za to coś. Ten materiał w kropeczki czy tam krateczki to chyba jakiś designerski żart zresztą ten dwukolorowy który widziałem w innych też nie lepiej wygląda za to co innego skóry. Brak automatu do miasta=tragedia. Nie wiem jak w QQ bo auto kupiłem niedawno i juz śniegu nie było ale miałem S8 i Grand Cherokee z napędem 4x4 i w okresie zimowym zabawa jest przednia i co nie jest mało istotne poprawia bezpieczeństwo. Nawigacja czy ksenony to sprawa drugorzędna albo i trzecio ale miło popatrzeć w monitorek zamiast w wiszący na drucie telefon a światła dobrze oświetlajä drogę co znowu poprawia bezpieczeństwo i do tego dobrze wyglądają. Panorama, bezkluczyk czy chociażby głupie samoczynne składanie lusterek (którego nie mam i to mnie drażni ale sprawę załatwię podczas najbliższej wizyty w serwisie) to rzeczy bez których da się żyć ale fajnie jak się je ma i moim zdaniem warto dopłacić te kilka tysięcy tym bardziej w używanym samochodzie czy mieć to kosztem np. starszego rocznika czy większego przebiegu. No ale to moje zdanie. Każdy kupuje co lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t.hamer Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam. To mój debiut na forum...noszę się z zamiarem kupna Nissana QQ. Natrafiłem na następujące ogłoszenie: http://otomoto.pl/nissan-qashqai-acenta-47-000km-C32320656.html Proszę o komentarze i opinię na temat tego auta. Pozdrawiam. Vin do auta:SJNFAAJ10U1449798 Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez t.hamer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginko75 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Tak mało tym autem ten Niemiec jeździł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^ehhh^^ Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Tak mało tym autem ten Niemiec jeździł? w ogloszeniu nawet nie pisze ze bezwypadkowy :-) - czyli jest szansa ze mało jezdził ostatnim czasy bo był robiony .....cena tez chyba dobrych wiele % za niska - lub niska jest odpowiednią do stanu samochodu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Witam. To mój debiut na forum...noszę się z zamiarem kupna Nissana QQ. Natrafiłem na następujące ogłoszenie: http://otomoto.pl/nissan-qashqai-acenta-47-000km-C32320656.html Proszę o komentarze i opinię na temat tego auta. Pozdrawiam. Vin do auta:SJNFAAJ10U1449798 z tego co udało mi się ustalic z nr VIN to : rozpoczęci egwarancji 07.2009 po roku czyli 07.2010 - przebieg 12 000km nastepnie 12.2010 - przebieg 17 200km 11.2011 - przebieg 27 300km 07.2012 - przebieg 34 500km czyli wychodzi około 12 000/ rok czyli jest opcja ,że naprawdę ma taki przebieg gyż teoretycznie w lipcu 2013 powinien mieć jakieś 46 000km i później szkoda + naprawa + transport itd ale oczywiście mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t.hamer Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) Tak mało tym autem ten Niemiec jeździł? Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez t.hamer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusDE Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Niemcy kupujący benzyny przeważnie mało jeżdżą. Diesla tez mogę ci znaleźć z takim przebiegiem ale nie wiem czy będziesz chciał/mógł tyle zapłacić. Co do auta to na plus jest kolor i ... i nic poza tym. Opinia moja taka sama jak kilka postów wyżej do innego auta. Do tego jak auto z Niemiec i nie od Turka to gdzie 2komplet kół? W Niemczech jest obowiązek jazdy na zimowkach i 95% aut ma drugie koła i z reguły są przekazywane z autem. Teoria wypadkowa może być trafna ale równie dobrze mógł stać u Turka na placu kilka miesięcy i teraz stoi trochę w Polsce. Ten np stoi dobre 3miesiace. Widziałem go jeszcze za czasów jak ja szukałem swojego i dalej sie nie sprzedał a jest od prywatnej osoby, u mnie odpadł ze względu na wyposażenie właśnie. http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s-anzeige/nissan-qashqai-1,6,-mit-panoramadach/197090719-216-467?ref=search Tego z ogłoszenia trzeba sprawdzic, po zdjęciach nic nie powiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t.hamer Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Dzięki wszystkim za info,trafne komentarze, wesołych świąt. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek609 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Witam! Jestem na etapie poszukiwania QQ . Kilka sztuk już oglądałem w okolicy ale niestety były mocno wypadkowe ;/ Mam na stępujące pytanie: Czy jeśli będę miał VIN samochodu który chcę zakupić to czy jest możliwość sprawdzenia jego historii przebiegu ? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Tylko w aso , w którym było serwisowane i osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Tylko w aso , w którym było serwisowane i osobiście. ...no i chyba tylko właścicielowi auta podadzą szczegóły ,ot taka "tajemnica spowiedzi" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zażartowałeś , ale jesteś bardzo bliski prawdy,bo tylko aso toyoty nie wymaga obecności właściciela przy weryfikacji pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zażartowałeś , ale jesteś bardzo bliski prawdy,bo tylko aso toyoty nie wymaga obecności właściciela przy weryfikacji pojazdu. a to mi nowość - w woj. pomorskim wszystkie ASO Toyota wymagają obecności fizycznej właściciela pojazdu w ASO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi