Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Chcesz kupić używane QQ? - pytaj tu :)

mucka38
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak MKa uważam ,że jest to visia (brak świateł przeciwmgielnych) z dodatkami .

http://otomoto.pl/nissan-qashqai-C33293356.html

Dzwoniłem do tamtego salonu, podobno auto w pełni sprawdzone, z pełną historią serwisową.

Na zdjęciach widać bogatą wersję wyposażenia, ale na głośnikach brak napisu "Bose", stąd pytanie - czy głośniki Bose to była jeszcze dodatkowa opcja?

I jak sprawdzić historię samochodu po nr VIN?

Witam klubowy kolego ja mam do sprzedania Qashqaia z 2010 roku wersja I-way 2.0 dci 4x4 jestem pierwszym włascielem autko czyste i zadbane.Fotki mogę przesłać na maila,i z ceną sie dogadamy- pozdrawiam.

Tak jak MKa uważam ,że jest to visia (brak świateł przeciwmgielnych) z dodatkami .

Hmm - dziwna jest tu mieszanina;  jest navi ( ale to można zamontować) brak św.p.mgł. świadczy że to może być Visia, ale jest trochę inna tapicerka i wydaje mi się że w 2010 Visia -  nie było 4x4 - jak pisze w ogłoszeniu

wygląda to na dziwny mix visia/acenta - jest m.in. manualna klima, ale z kolei są lusterka w kolorze nadwozia i felgi Acentowe...

jest to wersja VISIA - brak tempomatu/ ogranicznika prędkości / tapicera w VISIA a reszta to :

polakierownae klamki i lusterka + felgi alu 17" od JUKE + Nissan Connect ale zapewne bez oryginalnej kamery

VISIA była dostepna 4x4 w 2010 roku

jest to wersja VISIA - brak tempomatu/ ogranicznika prędkości / tapicera w VISIA a reszta to :

polakierownae klamki i lusterka + felgi alu 17" od JUKE + Nissan Connect ale zapewne bez oryginalnej kamery

VISIA była dostepna 4x4 w 2010 roku

Dokładnie jest to Visa lekko doposazona ,brak srebrnych plastikowych klamek w dzwiach oraz aluminiowych nakładek na pedaly.

Jesli ktos bylby zainteresowany to za ok. miesiac ,jak wroce z wakacji bede miał do sprzedania mojego QQ .Rocznik 2008 wersja Tekna pełne wyposazenie ,szary metalic 2,0DCI 150KM , naped 4x4. przebieg obecnie ok 170tys km.

Edytowane przez arnik

Napisane, że Tekna ale bez ksenonów i na nieoryginalnych felgach. ? Chyba, że stoi jeszcze na zimowych oponach (dokładnie tego nie widać). za mało szczegółów aby coś więcej powiedzieć. Z tego co widzę nie masz daleko do Pszczyny, warto obejrzeć. Tym bardziej, że ten dealer ma jeszcze jednego QQ i ten to już chyba na pewno Tekna.

Nie wiem jak w 2010 ale w 2011 system Bose występował tylko w wersji Tekna w standardzie. Do innych wersji nie było nawet w opcji.

Byłem zobaczyć to auto i faktycznie to nie Tekna. Poza tym auto jest po przygodzie drogowej - jest pełna dokumentacja, wszystko naprawione profesjonalnie, uszkodzenia nie były duże, ale mimo wszystko chyba będę zmuszony szukać dalej.

• 5 tygodni później...

Troche post factum, ale jak sprawdzić wersję wyposażenia QQ. Mam wszystkie dokumenty, ale nie mogę nigdzie namierzyć wzmianki o wersji auta. Czy tylko FV zakupowa może podać taką informację?

pozdrawiam

VIN + numer rejestracyjny + data pierwszej rejestracji i wpisz to na stronie: https://historiapojazdu.gov.pl/historia-pojazdu-web/ kilka QQ da radę sprawdzić na allegro bez wykonywania telefonów. Widać na pewno czy pierwszy właściciel jest faktycznie pierwszy, czy jest np. pierwszym w polsce, a auto próbuje sprzedać od roku ;)

• Upvote 1

Witam,

Jestem nowym użytkownikiem forum, który jest zainteresowany zakupem używanego QQ (rocznik 2010).

Dysponuję środkami finansowymi w granicach 47.000 - 50.000 pln.

Co myślicie o poniższych ogłoszeniach:

http://otomoto.pl/nissan-qashqai-C32913370.html

http://otomoto.pl/nissan-qashqai-i-wlasciciel-C34008670.html (minusem jest jasna tapicerka)

Pozdrawiam.

• Upvote 1

Nie myśl ze w tym dCi jest oryginalny przebieg. Ja bym szukał samochodu kupionego w salonie w kraju. Koniecznie wizyta w serwisie Nissana i sprawdzenie samochodu przed zakupem

• 4 tygodnie później...

Witam wszystkich. Mam taki problem i mam nadzieję że pomożecie mi go rozwiązać. Posiadam QQ z 2011 r 1.5 dci 110 km i nawet wizyta w salonie Nissana w ŁDZ nie dała rozwiązania... Zaczniemy od początku mój QQ jeszcze jest u mechanika który kończy swą mozolną robotę i potrzebuje schematu / zdjęcia rurek / przewodów paliwowych na szybko złączkach które łączą się z filtrem paliwowym / pompą wtryskową i listwą przelewową. Nie posiadam żadnych po za pompką... Samochodzik sprowadzony i miał ubytek pod maską :-)

• 1 miesiąc temu...
Witam,

Zamierzam kupić QQ :

wpadły mi w oko dwa ogłoszenia:

Dobra cena, wyposażenie plus gaz

czy ktoś może wie coś o nich i podzieli się informacjami ?

Co uważacie 

Z góry dzięki za pomoc

Pozdrawiam i dzięki

Ciężko po zdjęciach coś powiedzieć , wiem jedno - cena w obu przypadkach bardzo niska . Ja sam mam qaszlaka z 2007 roku i w życiu bym nie sprzedał za takie pieniądze . Sugeruje wnikliwe oględziny,bo raczej są to "miny" :-)

Nie raczej miny a na pewno ;)

Jedź, oglądnij i zdaj relacje.

Będziemy razem sie śmiać jakie grubości miernik pokazywał a może i nie pokaże bo skali zabraknie ;)

Edytowane przez kajusDE