MKa Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Z tego co widać to jest Visia z zamontowaną navi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Tak jak MKa uważam ,że jest to visia (brak świateł przeciwmgielnych) z dodatkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario80 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 http://otomoto.pl/nissan-qashqai-C33293356.html Dzwoniłem do tamtego salonu, podobno auto w pełni sprawdzone, z pełną historią serwisową. Na zdjęciach widać bogatą wersję wyposażenia, ale na głośnikach brak napisu "Bose", stąd pytanie - czy głośniki Bose to była jeszcze dodatkowa opcja? I jak sprawdzić historię samochodu po nr VIN? Witam klubowy kolego ja mam do sprzedania Qashqaia z 2010 roku wersja I-way 2.0 dci 4x4 jestem pierwszym włascielem autko czyste i zadbane.Fotki mogę przesłać na maila,i z ceną sie dogadamy- pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Tak jak MKa uważam ,że jest to visia (brak świateł przeciwmgielnych) z dodatkami . Hmm - dziwna jest tu mieszanina; jest navi ( ale to można zamontować) brak św.p.mgł. świadczy że to może być Visia, ale jest trochę inna tapicerka i wydaje mi się że w 2010 Visia - nie było 4x4 - jak pisze w ogłoszeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 wygląda to na dziwny mix visia/acenta - jest m.in. manualna klima, ale z kolei są lusterka w kolorze nadwozia i felgi Acentowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 jest to wersja VISIA - brak tempomatu/ ogranicznika prędkości / tapicera w VISIA a reszta to : polakierownae klamki i lusterka + felgi alu 17" od JUKE + Nissan Connect ale zapewne bez oryginalnej kamery VISIA była dostepna 4x4 w 2010 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario80 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 jest to wersja VISIA - brak tempomatu/ ogranicznika prędkości / tapicera w VISIA a reszta to : polakierownae klamki i lusterka + felgi alu 17" od JUKE + Nissan Connect ale zapewne bez oryginalnej kamery VISIA była dostepna 4x4 w 2010 roku Dokładnie jest to Visa lekko doposazona ,brak srebrnych plastikowych klamek w dzwiach oraz aluminiowych nakładek na pedaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkop Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Dzięki za pomoc, oszczędziliście mi niemiłego zaskoczenia na miejscu (i czasu straconego na dojazd!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arnik Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 (edytowane) Jesli ktos bylby zainteresowany to za ok. miesiac ,jak wroce z wakacji bede miał do sprzedania mojego QQ .Rocznik 2008 wersja Tekna pełne wyposazenie ,szary metalic 2,0DCI 150KM , naped 4x4. przebieg obecnie ok 170tys km. Edytowane 24 Czerwca 2014 przez arnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkop Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 dario80, u mnie podstawowy wymóg to FVAT, bo auto będzie na firmę A co myślicie o tym? http://otomoto.pl/nissan-qashqai-po-lifcie-4x4-tekna-serwis-C33601485.html Na pewno felgi byłyby do wymiany tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maper Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Napisane, że Tekna ale bez ksenonów i na nieoryginalnych felgach. ? Chyba, że stoi jeszcze na zimowych oponach (dokładnie tego nie widać). za mało szczegółów aby coś więcej powiedzieć. Z tego co widzę nie masz daleko do Pszczyny, warto obejrzeć. Tym bardziej, że ten dealer ma jeszcze jednego QQ i ten to już chyba na pewno Tekna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 I nie jest napisane że bezwypadkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkop Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 I wygląda na to, że nagłośnienie to nie Bose... Czy to możliwe, że jest Tekna bez Bose? Czy po VIN mogę sprawdzić jaka to wersja QQ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maper Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Nie wiem jak w 2010 ale w 2011 system Bose występował tylko w wersji Tekna w standardzie. Do innych wersji nie było nawet w opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario80 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 (edytowane) To jest wersja Iway bo nie ma spryskiwaczy przednich lamp. Edytowane 27 Czerwca 2014 przez dario80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maper Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Tak, ksenony też występowały tylko w wersji Tekna. Jak nie ma spryskiwaczy to nie ma i ksenonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkop Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Byłem zobaczyć to auto i faktycznie to nie Tekna. Poza tym auto jest po przygodzie drogowej - jest pełna dokumentacja, wszystko naprawione profesjonalnie, uszkodzenia nie były duże, ale mimo wszystko chyba będę zmuszony szukać dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukent Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Troche post factum, ale jak sprawdzić wersję wyposażenia QQ. Mam wszystkie dokumenty, ale nie mogę nigdzie namierzyć wzmianki o wersji auta. Czy tylko FV zakupowa może podać taką informację? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysza Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 VIN + numer rejestracyjny + data pierwszej rejestracji i wpisz to na stronie: https://historiapojazdu.gov.pl/historia-pojazdu-web/ kilka QQ da radę sprawdzić na allegro bez wykonywania telefonów. Widać na pewno czy pierwszy właściciel jest faktycznie pierwszy, czy jest np. pierwszym w polsce, a auto próbuje sprzedać od roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norberto Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Witam, Jestem nowym użytkownikiem forum, który jest zainteresowany zakupem używanego QQ (rocznik 2010). Dysponuję środkami finansowymi w granicach 47.000 - 50.000 pln. Co myślicie o poniższych ogłoszeniach: http://otomoto.pl/nissan-qashqai-C32913370.html http://otomoto.pl/nissan-qashqai-i-wlasciciel-C34008670.html (minusem jest jasna tapicerka) Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Nie myśl ze w tym dCi jest oryginalny przebieg. Ja bym szukał samochodu kupionego w salonie w kraju. Koniecznie wizyta w serwisie Nissana i sprawdzenie samochodu przed zakupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łucek Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Witam wszystkich. Mam taki problem i mam nadzieję że pomożecie mi go rozwiązać. Posiadam QQ z 2011 r 1.5 dci 110 km i nawet wizyta w salonie Nissana w ŁDZ nie dała rozwiązania... Zaczniemy od początku mój QQ jeszcze jest u mechanika który kończy swą mozolną robotę i potrzebuje schematu / zdjęcia rurek / przewodów paliwowych na szybko złączkach które łączą się z filtrem paliwowym / pompą wtryskową i listwą przelewową. Nie posiadam żadnych po za pompką... Samochodzik sprowadzony i miał ubytek pod maską :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość thestreet Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Witam, Zamierzam kupić QQ : wpadły mi w oko dwa ogłoszenia: Dobra cena, wyposażenie plus gaz http://moto.gratka.pl/tresc/17298221.html?utm_source=ag-serwis&utm_medium=zobacz-szczegoly&utm_campaign=ag-multibaza http://otomoto.pl/nissan-qashqai-1-6-benzyna-zarejestrowany-ubezpieczony-C34563305.html czy ktoś może wie coś o nich i podzieli się informacjami ? Co uważacie Z góry dzięki za pomoc Pozdrawiam i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucka38 Opublikowano 29 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Ciężko po zdjęciach coś powiedzieć , wiem jedno - cena w obu przypadkach bardzo niska . Ja sam mam qaszlaka z 2007 roku i w życiu bym nie sprzedał za takie pieniądze . Sugeruje wnikliwe oględziny,bo raczej są to "miny" :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusDE Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) Nie raczej miny a na pewno Jedź, oglądnij i zdaj relacje. Będziemy razem sie śmiać jakie grubości miernik pokazywał a może i nie pokaże bo skali zabraknie Edytowane 29 Września 2014 przez kajusDE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi