MruQ Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Witam Potrzebuje porady gdyż zakupiłem nissana primere p12 i nie mam w niej zestawu głośnomówiącego chodź był bo przyciski sa wytarte na kierownicy i moje pytanie. Czy warto szukac orginalnego zestawu i co potrzeba zeby byl kompletny czy kupić jakis innny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Tu masz komponenty do zestawu głośnomówiącego; http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=zestaw+g%C5%82o%C5%9Bnom%C3%B3wi%C4%85cy+P12&bmatch=s0-aut-1-4-0907 Czy warto zakładać oryginał, to kwestia czy współpracować on będzie, a to powinno być w instrukcji, z każdym telefonem czy tylko z jakimś konkretnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MruQ Opublikowano 17 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Tu masz komponenty do zestawu głośnomówiącego; http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=zestaw+g%C5%82o%C5%9Bnom%C3%B3wi%C4%85cy+P12&bmatch=s0-aut-1-4-0907 Czy warto zakładać oryginał, to kwestia czy współpracować on będzie, a to powinno być w instrukcji, z każdym telefonem czy tylko z jakimś konkretnym. konkretnie chodzi mi o to bo mam teleofn samsunga s3 i s4 i sony z1 i chce zeby mi to działało z fabrycznymi przyciskami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Dlatego zwróciłem Ci uwagę na ten fakt. Miałem ten sam dylemat z paskiem, oryginalny zestaw nie chodził z posiadanym przeze mnie telefonem tylko ze wskazanymi. Zamieniłem go na zestaw głośnomówiący BURY i jest do dziś Ok.! Musisz przestudiować instrukcję lub czekać na opinię któregoś z użytkowników tego zestawu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MruQ Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Dlatego zwróciłem Ci uwagę na ten fakt. Miałem ten sam dylemat z paskiem, oryginalny zestaw nie chodził z posiadanym przeze mnie telefonem tylko ze wskazanymi. Zamieniłem go na zestaw głośnomówiący BURY i jest do dziś Ok.! Musisz przestudiować instrukcję lub czekać na opinię któregoś z użytkowników tego zestawu. Kolego, a możesz załatwić schemat instalacji do tego telefonu ?? Bo nie mogę nigdzie znalesc znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Nie mam schematu, ale podłączenie, jeśli o to Ci chodzi, jest intuicyjne i nie ma możliwości by sobie nie poradzić, choć zapewne w sieci znajdziesz coś na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MruQ Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Dokładniej chodzi mi o to ... gdzie powinien być moduł telefonu ( takie plastikowe pudełeczko ) i druga sprawa z tunelu środkowego wyciągnąłem popielniczkę tą co jest z tyłu i tam są 3 kostki, jedna jest taka mała szara na 1 pina a 2 są większe z większą ilością pinów i nie wiem do czego one są. Wieczorem dodam fotkę jak one wyglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.