Kodlak Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Witam. Otóż zaciągnełem ręczny i później po puszczeniu go zablokowało się tylne prawe koło. Koło daje rade się kręcić ale jak się zatrzymam to od niego daje taką jakby spalenizną. Z lewego koła nic nie czuć tylko z prawego więc zdaje mi się że reczny nie odbija przy zacisku przy prawym kole ale nie wiem co zrobić aby to działało jak należy. Edit. Dodam że jest to almerka z 2000r w sedanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Jak nie rozbierzesz, to nie zobaczysz. Może być sprawa linki lub zacisku. Opis regeneracji zacisku jest na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damianoo955 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 u mnie było to samo i to wina linek które były całę w błocie piasku etc i zacisków ktore również zasyfiały. rozbierz wyczyść ewentualnie wymień. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.